Andreea Bănică fără machiaj. A speriat Facebook-ul!

Cântăreaţa şi-a şocat fanii după ce a postat o fotografie în care apare, spune ea, nemachiată. Vedeta şi-a făcut o poză în care susţine că e nemachiată, deşi se poate vedea că pe buze are un ruj de culoare roz.

Imaginea i-a oripilat pe mulţi dintre prietenii de pe Facebook, iar aceştia n-au avut deloc cuvinte de laudă la adresa ei, relatează cotidianul Libertatea.

”Vaaaai, urâtă eşti fără machiaj! Sperii lumea şi înca îţi pui şi ruj roz. Nu te vezi?", i-a scris o "prietenă".

"Ce faţă are nemachiată! Parcă are 50 de ani”, a postat altcineva.

Mesajele au continuat pe acelaşi ton: "Ce faţă ai!"; "Urâtă eşti"; "Nu te-ai uitat în oglindă sigur azi-dimineaţă! Groaznică."

Când a văzut mesajele negative, Andreea şi-a apostrofat fanii pentru că i-au răspuns urât, deşi ea a dorit să-i salute dimineaţa, scrie Libertatea.

"Nu ştiu unde este problema.

De ce port ochelari? Îmi stă rău sau bine, nu mă avantajează rochia, nu vă place sau vă place etc... Tot felul de critici, păreri pro contra... Nu vă înţeleg... Azi doar v-am salutat pe toţi din drag”, le-a răspuns artista în vârstă de 34 de ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2012