Adela Popescu își arată colecția de pantofi

Actriţa a postat pe blogul ei câteva imagini cu dressing-ul ei încăpător, unde pe rafturi tronează o colecție impresionantă de pantofi, sandale, tenişi, cizme şi botine.
"Postul de azi vine cu o premieră. M-am decis să vă împărtăşesc o parte din universul meu, un colţişor din dressingul pe care il iubesc <<ca şi când>>. Nu mă laud, nicidecum, chiar dacă îmi ador fiecare condur până la cer. Ştiu cum sunt eu şi cred că aşa sunteţi şi voi", a scris Adela Popescu.

Vedeta a promis că va mai posta fotografii interesante, pentru că are de gând să le arate fanilor și hainele ei: "Vă mănâncă curiozitatea de nu mai puteţi să vă băgaţi nasul printre pantofi şi cureluşe.
Aşa-i? După pantofi, o să vină şi vremea paltoanelor, rochiţelor, sacourilor să iasă la lumina www-ului.:) Dar toate la timpul lor. Până una alta... vreţi, nu vreţi, bine aţi venit la mine acasă!:)))."
 
 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2013