Actriţa Tori Spelling, naştere cu complicaţii: "Mai aveam puţin şi muream!"

Tori a luptat din răsputeri pentru copilul ei, chiar dacă la un moment dat totul părea pierdut, iar ea ajunsese în ghearele morţii. "Am fost în infern, apoi m-am întors", a declarat ea.

Tori a luptat din răsputeri pentru copilul ei, chiar dacă la un moment dat totul părea pierdut, iar ea ajunsese în ghearele morţii. "Am fost în infern, apoi m-am întors", a declarat ea.

Actrița a născut în august un băieţel, Finn Davey, al patrulea copil al actriţei cu soţul său, Dean McDermott.

A fost un moment fericit, dar foarte greu. Într-un interviu publicat de revista US Weekly, actriţa a mărturisit că sarcina a fost la un pas să o ucidă. "Am fost aproape să mor!", a mărturisit ea.

Sarcina avea 20 de săptămâni când Tori a fost diagnosticată cu placenta previa, o anomalie care se produce atunci când placenta acoperă cervixul (partea inferioară a uterului sau a vezicii urinare) şi provoacă hemoragie internă.
Actriţa californiană a povestit şi momentul în care a înţeles că este în pericol: s-a trezit la 6 dimineaţa cu sângele curgându-i pe picioare şi i-a spus fiicei sale, Stella - "Cheamă-l repede pe tati".

Vedeta în vârstă de 39 de ani a ajuns imediat la spital, unde a urmat timp de 10 săptămâni un tratament, apoi a petrecut patru luni la pat, odihnindu-se.

În 30 august, a venit pe lume Finn Davey McDermott, al patrulea copil al său.

"Când mi l-au pus în braţe am simţit ceva de genul 'am reuşit!'. Avem o legătură nebună. Am fost împreună până în iad şi înapoi", a mărturisit Tori.

Emoţiile nu s-au oprit aici, însă. La trei săptămâni după naştere, vedeta din "Beverly Hills 90210", cicatricea operaţiei de cezariană s-a rupt, iar Tori a fost operată de urgenţă.

În interviul din US Weekly Tori Spelling a mai spus că temerea cea mai mare pe care a avut-o a fost atunci când i s-a spus că ar putea să moară şi a realizat că ar putea să-şi lase fără mamă cei trei copii - Liam (5 ani), Stella (4 ani) şi Hattie (12 luni). "Îmi amintesc că ma gândeam: Nu pot să las trei copii în urma mea".

Perioada lungă de spitalizare a fost traumatizantă. Multe întrebări care-i rodeau mintea, o teamă ce-i dădea târcoale şi dorul de casă, de ai ei şi de viaţa normală.

A marcat-o mult şi faptul că a lipsit de la festivitatea de deschidere a anului şcolar la care participa fiul ei, Liam, dar şi la aniversarea de patru ani a lui Hattie.


Cu toată puterea de care a fost în stare, Tori s-a gândit şi la "cel mai rău scenariu": "Am început să mă gândesc: la ce vârstă încep copiii să-şi aducă aminte? Liam îşi va aminti de mine, dar Stella? Ştiam că Hattie nu avea cum. Mă gândeam dacă e bine să fac nişte înregistrări video pentru ei."

Venirea pe lume a fiului ei a meritat toate sacrificiile. Inclusiv acela de a nu o putea creşte pe Hattie de la vârsta de cinci luni, dar şi primul cuvânt al fetiţei, "dada". Practic, micuţa era mai mult dependentă de tatăl ei decât de mamă.

Tori a confirmat că este însărcinată cu cel de-al patrulea său copil în luna martie, la cinci luni după ce o născuse pe Hattie. "Dean, Liam, Stella, Hattie şi cu mine suntem încântaţi să vă anunţăm că un alt mic McDermott este pe cale să vină pe lume!", a scris la momentul respectiv, pe site-ul său, actriţa.

"Suntem cu adevărat binecuvântaţi că un alt înger ne-a găsit", a mai scris ea atunci.

Tori Spelling (39 de ani) şi Dean McDermott, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte de moartea tatălui actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling.

Actriţa a născut-o pe Hattie, mezina cuplului, în octombrie 2011. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Stella Doreen, născută în mai 2008, şi un băieţel, Liam Aaron, care s-a născut în martie 2007.
De asemenea, Dean McDermot are un fiu, Jack, în vârstă de 12 ani, şi o fiică adoptată, în vârstă de cinci ani, din prima căsătorie, notează Mediafax.



Tori Spelling şi Dean McDermot erau căsătoriţi cu alte persoane când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producţiei de televiziune "Mind Over Murder", în Ottawa, Canada, în vara anului 2005.

Tori a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna în serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox.

De asemenea, ea a apărut în filme precum "Scary Movie 2" şi "Troop Beverly Hills".
În 2008, ea a anunţat că a semnat pentru a juca într-un spin off inspirat din serialul "Beverly Hills, 90210".

În prezent, cuplul apare în reality show-ul "Tori & Dean: sTORIbook Weddings", difuzat pe site-ul Oxygen.com.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2012