O fetiţă s-a machiat singură pentru prima oară: Are un succes nebun pe Instagram

O fetiţă are un succes nebun cu un tutorial despre machiaj postat pe Instagram. Iată cum a reuşit!

Micuţa face senzaţie pe Instagram cu primul ei tutorial video despre machiaj, materialul înregistrând peste 845.000 de vizualizări, o cifră astronomică pentru mulţi influenceri cu experienţă.

Jenny Ana Sofia este fiica unui make-up artist din Florida, Eftiola, cunoscută pentru activitatea sa de pe Instagram, unde postează pe pagina @facebyefti. Ea calcă acum pe urmele mamei sale şi a început să-i fure admiratorii după publicarea înregistrării video în care se machiază singură pentru prima oară.

Mama lui Jenny a scris că aceasta era foarte încântată de ceea ce făcea.

"Nu pot să explic cum m-a făcut să mă simt acest îngeraş. M-am distrat teribil înregistrând asta! Categoric, e o mare figură!", a mărturisit Eftiola.

În clipul publicat, micuţa începe să-şi aplice fondul de ten, pe care îl întinde cu grijă înainte de a-l fixa cu pudră şi de a aplica un bronzer. Apoi adaugă iluminator şi blush, se ocupă şi de sprâncene, iar cel mai neaşteptat lucru este că îşi pune o pereche de gene false ca un make-up artist profesionist.
Jenny îşi desăvârşeşte look-ul cu gloss înainte de a poza încântată spre cameră, relatează The Independent.

She's so cute ❤️❤️❤️❤️ @facebyeftiiii @shophudabeauty lashes #hudabeautyliquidmatte

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on Oct 5, 2017 at 12:56pm PDT

Înregistrarea video a avut iniţial peste 12.000 de vizualizări, dar a devenit virală după ce a fost distribuită de Huda Kattan, o vedetă în domeniul cosmeticii.

De atunci, a ajuns la peste 845.577 de vizualizări şi a stârnit multe comentarii pozitive, notează cotidianul britanic. "Şi de ce durează 20 de minute să-mi pună genele cum trebuie iar un copil poate să facă asta dintr-o mişcare?", a întrebat cineva. "Se machiază mai bine ca mine", a scris altcineva.

Însă nu toate comentariile au fost laudative. O persoană a atras atenţia că această distracţie este nepotrivită pentru un copil. "E drăguţă, dar aşa ceva nu-i pentru un copil...
arată ciudat şi pare să fii disperată dacă copilul tău face aşa ceva."


"Foarte rău. Terminaţi cu postările astea continue cu copii şi cu machiaj. E greşit din toate punctele de vedere", a adăugat altcineva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017