Moment incredibil: O turistă a născut în timp ce înota în Marea Roşie - FOTO

O turistă însărcinată din Rusia a născut după ce a ieşit să înoate în mare, în staţiunea egipteană Dahab. Mama a ieşit mergând din apă.

Mai mulţi turişti din staţiunea egipteană Dahab, situată la malul Mării Roşii, la nord de Sharm el-Sheikh, au fost martorii unei întâmplări ieşite din comun. Ei au fotografiat momentul în care o femeie însărcinată care înota a născut, copilul fiind imediat luat în braţe de tatăl şi de soţul acesteia. Câteva clipe mai târziu, femeia a ieşit din apă mergând, fără să aibă nevoie de ajutor, calmă şi fericită, şi s-a îndreptat spre locul de pe plajă în care se afla familia ei.



Imaginile surprinse de la balconul unui hotel s-au răspândit pe reţelele de socializare, relatează Daily Mail. Potrivit ziarului britanic, nu se ştie dacă femeia a intenţionat să nască în apă sau dacă naşterea a fost spontană.

Bărbatul în vârstă pare a fi tatăl femeii. Alte surse susţin că ar fi doctor, ceea ce ar indica faptul că naşterea a fost programată.

Identitatea mamei nu este cunoscută, nici starea de sănătate a copilului, notează cotidianul citat, dar din imaginile surprinse pare în siguranţă.


Cei care au distribuit fotografiile susţin că femeia ieşise să înoate în mare înainte de a intra în travaliu, iar tatăl şi soţul ei au venit imediat să o ajute. Ei au ajutat-o să nască, apoi au dus copilul la mal, cu cordonul ombilical lipit de placentă puse într-un castron.

Toţi cei care au văzut imaginile pe reţelele de socializare au apreciat postarea şi au discutat despre avantajele naşterii în apă.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2018