Isprava unui câine lăsat în mașină de stăpânul său: A început să claxoneze nerăbdător - VIDEO

Un câine pe care stăpânul l-a lăsat în mașină a început să claxoneze pentru a-și chema stăpânul. Momentul a fost surprins într-o înregistrare video care a devenit virală.

O serie de claxoane repetate, care trădează nerăbdarea, pot fi auzite în filmulețul postat pe YouTube, iar în momentul în care o persoană s-a apropiat de mașina respectivă a avut o surpriză - la volan e un câine care apasă volanul, claxonând.

Câinele lăsat singur într-o camionetă s-a plictisit să-și tot aștepte stăpânul, plecat probabil ca să cumpere repede ceva, scrie Daily Mail.

"Când stăpânul întârzie să-ți aducă răsplata", și-a intitulat clipul persoana care a făcut înregistrarea video.

Întâmplarea a avut loc în orașul scoțian Dundee. Claxoanele au atras atenția poliției, iar un echipaj a venit la fața locului pentru a rezolva situația.

Înregistrarea video a devenit virală vineri, la scurt timp după ce a fost postată pe rețelele de socializare, cu 400.000 de like-uri și 4,5 milioane de vizualizări, notează cotidianul britanic.

 

Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.