Ce fel de tata era Michael Jackson

Copiilor le era interzis sa se uite prea mult in oglinda, iar jucariile le erau aruncate in fiecare noapte si inlocuite cu altele noi.

Confident timp de 40 de ani al fostului megastar, J. Randy Taraborrelli continua in paginile cotidianului britanic Daily Mail seria dezvaluirilor despre viata secreta a lui Michael Jackson.
 

Lisa Marie refuza sa aiba copii cu Michael

 
Prima lui sotie, Lisa Marie Presley, avea convingerea ferma ca Michael Jackson nu poate fi tata, deoarece, in opinia ei, acesta era mult prea imatur afectiv.
 
"Cred ca el are nevoie de-un parinte", a spus Lisa Marie. Ea a refuzat raspicat sa aiba vreun copil cu Michael.
La scurt timp, starul a ajuns la o intelegere cu o veche prietena, Debbie Rowe, o asistenta specializata in probleme dermatologice, pentru a deveni mama purtatoare a copiilor sai, cel mai probabil dupa inseminarea artificiala, desi zvonurile care circula in ultima saptamana dau de inteles ca nici el, nici Debbie nu ar fi parintii biologici ai micutilor.
 
Atunci cand Debbie i s-a confesat tatalui ei, acesta s-a aratat intrigat de metoda de conceptie. "Nu e capabil sa devina tata la fel ca toata lumea?", a intrebat el, la care Debbie i-a raspuns ca "Michael nu face nimic ca restul lumii".
 
La sase luni dupa ce a divortat de Lisa Marie, Michael s-a casatorit cu Debbie, la insistentele mamei lui, Katherine, o ferventa practicanta a Martorilor lui Iehova.
Insarcinata in sase luni si imbracata in negru, Debbie a devenit noua sotie a regelui muzicii pop in apartamentul unui hotel din Sydney, in timp ce sotul ei interpreta la pian fragmente din melodia "Here comes the bride".
 
Fata lui Michael parea alba si stralucea din cauza unei creme aplicate pe ten si a conturului ochilor scos in evidenta cu creionul dermatograf. Pe cap avea o palarie de sub care ieseau doua bucle lungi de par ce-i incadrau obrajii si favoritii falsi. Cavalerul de onoare era Anthony, noul sau prieten, in varsta de opt ani, despre care Michael pretindea ca ii era nepot.
 
Se pare ca Lisa Marie avusese perfecta dreptate.
In orice caz, tot ce s-a intamplat de-a lungul anilor ce au urmat a venit sa confirme parerile ei.
 

Un scenariu pentru cateva clisee 

Primul baiat al lui Michael, pe nume Prince Michael Jackson, a vazut lumina zilei la spital, in 1997, iar starul si Debbie i-au taiat impreuna cordonul ombilical. Apoi, dupa ce proaspata mamica a adormit, el a luat copilul si l-a dus in fuga la Neverland, ranchul sau in stil Disneyland.

 
"Am fost binecuvantat pana dincolo de puterea umana de a intelege", a declarat el lumii.

(Citește continuarea în pagina următoare...)