Casa de vis din care a plecat Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu arunca in urma cu doua saptamani bomba: fostul sot, Elan Schwartzenberg, a dat-o afara din casa. Elan spune insa ca vedeta a plecat din proprie initiativa. Oricum ar sta lucrurile...

Mihaela Radulescu arunca in urma cu doua saptamani bomba: fostul sot, Elan Schwartzenberg, a dat-o afara din casa. Elan spune insa ca vedeta a plecat din proprie initiativa. Oricum ar sta lucrurile, un lucru este cert: casa este de vis.

Proprietatea de la Izvorani se intinde pe 5.000 de mp, iar ochiul presei nu a avut acces acolo de prea mult ori. "Story" a fost prima revista care a patruns in dormitorul divei, in vara lui 2003.

Pana nu de mult, casa de la Izvorani era locul in care Mihaela Radulescu abia astepta sa ajunga, pentru a se relaxa, pentru a se juca impreuna cu fiul ei si pentru a se rupe de agitatia din Capitala. Ii placea sa spuna ca se duce la ea, la tara. Chiar daca locuia, practic, intr-un sat, pentru ea nu conta. Era tot timpul nerabdatoare sa ajunga acasa, pentru ca, nu-i asa, unde e mai bine decat la tine acasa?

In 2003, atunci cand "Story" a reusit sa patrunda in dormitorul divei, Mihaela inca nu se dezmeticise. Proprietatea de la Izvorani era mult peste tot ceea ce experimentase. Era fascinata, iar declaratia ei de atunci spune totul: "In primele doua saptamani aici, m-am simtit ca in vacanta si aveam sentimentul ca va trebui sa plec".

O priveliste superba spre lac, un teren de tenis, o piscina enorma, combinatii explozive de culori alese pentru decorarea peretilor, camere de oaspeti extrem de primitoare, o scara interioara interminabila, multe opere de arta, garaje cu masinile de lux... erau doar cateva "detalii", care, pentru un om de rand, pareau un vis. Ne amintim perfect ca Elan, logodnicul ei pe atunci, nu era acasa. Se vedeau, in schimb, foarte multe fotografii in care era imortalizat.

In urma cu ceva timp, presa nota faptul ca domeniul de la Izvorani, care ii apartine acum lui Elan Schwartzenberg, a fost, de fapt, proprietatea fotbalistului Florin Raducioiu. Casa ar fi fost cumparata la rosu, iar Mihaela si Elan au decorat-o si au facut amenajarile pe terenul imens, de la A la Z, dupa gustul lor. De asemenea, se spunea ca ii aveau vecini, in imprejurimi, pe Vlad Paunescu, patronul Castel Film, pe Irinel Columbeanu, Ion Tiriac, Ionut Lupescu. Nu foarte departe de resedinta lor, pe partea cealalta a lacului, erau consemnate proprietatile lui Dinu Patriciu si Viorel Catarama.

In imagine, vedeti unul dintre dormitoarele preferate ale Mihaelei, cel care are o cada cocheta in mijloc.

 

Mai multe despre acest subiect:

Mihaela Radulescu cercetata pentru furt calificat

Elan Schwartzenberg cere copilul in instanta

Mihaela Radulescu: "Am renuntat la 30 de milioane de euro"

A doua scrisoare publica a Mihaelei Radulescu

Comunitatea EVA o sprijina pe Mihaela Radulescu

Cine este Elan Schwartzenberg

Mihaela Radulescu, mama lui Ayan: "Vreau pacea copilului meu"