Fata lui Van Damme, o tipă greu de curtat. Bianca face senzație pe Instagram!

Deși nu-i poartă numele tatălui ei, Bianca Bree, fata lui Jean-Claude Van Damme, a crescut în industria filmului, urmărindu-și părintele și învățând de la el. Acum îi calcă pe urme.

Bianca Bree arată foarte bine. Dar ceea ce-i timorează pe cei care vor să o cucerească e faptul că tatăl ei se numește Jean-Claude Van Damme. Iar Bianca a învățat tot ce știe el să facă, "furând meserie" și de la mama sa, Gladys Portugues, care participă la competiții profesioniste de fitness.

În urmă cu cinci ani, tânăra a fost văzută alături de tatăl ei, la premiera unui film, dar de atunci ea a intrat într-un con de umbră, notează cotidianul britanic Daily Mail.

În 2012, ea a declarat că vrea să își construiască singură cariera și a renunțat la numele tatălui, adoptând un nume de scenă, însă după patru ani vizinea ei s-a mai îndulcit, iar acum nu se mai ferește să fie asociată cu celebritatea tatălui ei.

"Nu vreau să fu umbra tatălui meu. Pentru că asta sunt copiii celebri - umbrele părinților. Mai bine mă chinuiesc singură decât să capăt ceva ușor.
Mă duc și dau probe"
, a declarat tânăra, în urmă cu un an, pentru Metro.

Bianca nu se împacă ușor cu celebritatea tatălui ei, pentru că are ambiția de a fi recunoscută pentru ceea ce este ea, nu pentru cine este. "E complicat. Tot timpul îmi spun oamenii cât de mult îl apreciază pe tatăl meu. E drăguț să aud asta, dar e ca și cum... ce treabă am eu cu asta?", a spus ea într-un alt interviu.

Dacă Jean-Claude a devenit cunoscut pentru talentul în artele marțiale, pe care l-a valorificat în zeci de filme de succes, fiica lui, în vârstă de 25 de ani, este și ea actriță și a apărut în câteva dintre peliculele tatălui său.
Dar începutul nu a fost ușor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.