Un tată și fiica lui au făcut o poză în același loc, timp de 40 de ani: Schimbările prin care au trecut

Prima imagine au făcut-o împreună în 1980 și nu și-ar fi imaginat că va deveni o tradiție care va străbate patru decenii. De atunci, lucrurile s-au schimbat mult.

Copiii cresc repede, foarte repede, prea repede! Când ai un copil, e greu să-ți dai seama cât de mult se schimbă pentru că ești tot timpul lângă el. Realizezi cât de repede a trecut timpul când, dintr-o dată, te trezești că termină școala și intră la liceu. Apoi urmează "circuitul" clasic pe care îl parcurg cam toți - iau permisul auto, intră la facultate, termină studiile, muncesc și își întemeiază o familie, devin părinți la rândul lor.

Fotografiile și înregistrările video sunt singurul mod în care poți păstra o parte din copilăria și din adolescența lor.

Asta a făcut și Hua Yunqing, un tată din China. În fiecare an, el s-a pozat cu fiica lui, Hua Hua, în același loc. Prima imagine au făcut-o împreună în 1980, pe malul lacului Zhenjiang, din provincia estică Jiangsu, și timp de 40 de ani au repetat acest gest care a devenit tradiție.

Yunqing avea 27 de ani la data primei fotografii, iar fiica lui avea doar un an.
La început, nu s-a gândit să repete imaginea, dar ideea i-a venit când a văzut poza făcută. "Mi-a plăcut atât de mult, încât am repetat-o anul următor", a explicat el. "După asta, a devenit un fel de tradiție de familie și am făcut-o în fiecare an. Singura pauză a fost în 1998, când fiica mea era în străinătate și nu a putut veni cu familia în vacanță", a povestit Yunqing.

Citește și: Cuplul care a ajutat un om al străzii să-și regăsească familia după 20 de ani


Lucrurile s-au schimbat mult de-a lungul anilor.

Fiica lui a crescut și a devenit o femeie frumoasă, are familia ei, iar Yunqing a devenit bunic. Prima fiică a lui Hua Hua s-a născut în 2008, iar a doua a venit pe lume în 2012.

"Când am început, nu mi-am imaginat niciodată cî voi face asta și la 60 de ani, iar fiica mea nu mai e singură, este mama a doi copii"
, a spus bărbatul, emoționat, adăugând că a fost plăcut surprins de reacțiile pozitive pe care le-a stârnit pe internet povestea lui.


Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.