11 oameni obișnuiți care arată ca niște vedete: Tânăra care muncește ca instalator e cea mai mare surpriză

Ți s-a întâmplat vreodată să întâlnești o persoană atât de frumoasă încât ai fi jurat că putea fi model? Și totuși, era un om obișnuit care vindea mâncare, repara țevi sparte sau conducea un camion. Ei bine, nu toți oamenii frumoși de pe planetă se strâng la Hollywood și, din fericire, ne pot ieși oricând în cale.

Bright Side a descoperit 11 oameni obișnuiți care arată ca niște modele, dar care totuși sunt niște persoane obișnuiți care își fac meseria, iar multe dintre acestea nu-s deloc ușoare.
De la pompier la pilot de avion și de la polițist la șofer de camion, job-urile lor necesită muncă, energie, răbdare și curaj, iar ei aduc un plus de frumusețe în aceste profesii.

Ruo Yan

Ruo face grătar și servește clienții la o terasă din Taiwan. Ea a fost filmată de cineva care i-a remarcat frumusețea, iar apoi a devenit foarte populară pe internet. Ruo Yan are 36 de ani și acum lucrează ca model part-time, dar nu a renunțat la a-și ajuta familia, servind clienții la terasă.

Marshall Perrin

Marshall este pompier în Canada. Este pasionat de sport și de tatuaje. Se vede!

Aimee Stanton

Tânăra are 25 de ani, trăiește în Australia și este... instalator. Și-a descoperit priceperea în acest domeniu în timp ce lucra pentru a-și ajuta tatăl, care avea o afacere în acest sector. "Mulți cred că femeile sunt tratate diferite în meseria asta, dar dacă arăți că poți munci din greu, nu-i cazul", a explicat ea.

Blayze Williams

Blayze trăiește în Australia și are o meserie grea: e șoferiță de camion. Și face asta de la 19 ani! De multe ori, polițiștii o opresc și o legitimează, pentru că nu le vine să creadă că o tânără care pare o puștoaică e șofer de camion.

Jonas

Este din Munchen și are 32 de ani. Îi place să călătorească, așa că a ales să se facă pilot de avion. În timpul liber îi place sportul și chiar lucrează part-time ca antrenor personal.

Jhiawen Cheng

Jhiawen e studentă la Universitatea Culturală din China și predă un curs suplimentar de economie. La un moment dat, o fotografie a tinerei a ajuns pe internet și peste noapte ea a devenit foarte cunoscută. Mii de oameni îi urmăresc contul de Instagram și a primit numeroase oferte de a participa la talk show-uri și în reclame, dar Jhiawen Cheng nu vrea să-și schimbe viața prea mult - în primul rând vrea să-și termine studiile.

Fran Suarez

Fran este asistent medical la un spital din Madrid. În timpul liber, tânărul spaniol dansează, merge la sală și postează pe Instagram.

Rino Sasaki

Rino trăiește în Japonia, unde își ajută tatăl, conducând un camion. La început, a fost profesoară de dans, dar acum stă la volanul unui ditamai Volvo și îi place mult ceea ce face. Tatăl ei, care a fost șofer de camion, s-a îmbolnăvit, iar tânăra a decis să petreacă mai mult timp cu el. Și-a luat categoria de permis auto și a devenit ajutorul tatălui ei.

Andrey Drozdov

Tânărul lucrează la biblioteca Anna Akhmatova din Moscova. A câștigat titlul "Cel mai bun bibliotecar din Moscova 2018".

Adrienne Koleszar

Tânăra germană a devenit celebră după ce povestea ei a fost prezentată în toată lumea. Adrienne are 34 de ani, îi place sportul și ține un blog. "Da, uneori munca mea este grea, am de-a face cu multe incidente la care nimeni n-ar vrea să fie de față", a declarat ea.

Tantin Meneses

Are 32 de ani, trăiește în Filipine și a absolvit liceul cu o specializare în mecanică auto. De atunci, lucrează într-un service din Pampanga. "Nu mă așteptam ca oamenii să fie atenți la cum arăt. Îmi place să repar mașini. Murdăria, uleiul și munca fizică nu mă sperie. De fapt, chiar îmi plac", a mărturisit Tantin.