Cum a reacționat un adolescent când i s-a reproșat că iubita lui e prea grasă. Răspunsul a devenit viral

Un tânăr a avut cea mai bună reacţie după ce iubita lui a fost jignită într-un comentariu postat pe Twitter.

Tre Booker şi iubita lui, Madison, s-au cunoscut în timpul liceului. La banchetul de absolvire, înainte de a dansa, au făcut câteva poze, pe care Madison le-a postat mai târziu pe Twitter, unde cineva a făcut un comentariu urât la adresa ei. "Wow, te iubeşte chiar dacă eşti grasă", a scris user-ul @BeSafeThough.

Tănăra i-a răspuns printr-un mesaj simplu: "De necrezut cum unii oameni pot fi neciopliţi cu cei pe care nici măcar nu-i cunosc."

Replica ei a atras simpatia multora, dar răspunsul iubitului a fost şi mai şi, devenind viral pe internet: "Nu eşti grasă, draga mea.

Dumnezeu te-a creat doar pentru mine. Eşti perfectă", a scris Booker.

Postarea a atras o mulţime de aprecieri, iar tânărul a revenit cu câteva precizări, la fel de drăguţe: "Aş putea să mă uit la tine toată ziua", a scris el.

"Mulţi spun că sunt slab pentru că am scris atâta despre tine... dar nu mă interesează... vreau doar să ştii cât de mult te iubesc", a mai scris el.

Comentariile lui Tre au stârnit o mulţime de reacţii pozitive, mulţi fiind impresionaţi de modul în care el a decis să-şi arate dragostea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2017