Cel mai scump sutien din lume: Are 6.000 de pietre preţioase şi valorează două milioane de dolari!

Modelul brazilian Lais Ribeiro a purtat cel mai scump sutien din lume, The Champagne Nights Fantasy Bra, la prezentarea de la Shanghai a casei de modă Victoria’s Secret.

Lais Ribeiro a defilat luni pe podium, la Shanghai, în cadrul Victoria’s Secret Fashion Show, iar apariţia ei a fost strălucitoare, la propriu şi la figurat. Modelul brazilian în vârstă de 27 de ani, a atras toate privirile nu doar cu formele sale perfecte, ci şi cu ţinuta spectaculoasă, şi a reuşit să se remarce pe aceeaşi scenă cu mai ultramediatizatele Adriana Lima şi Alessandra Ambrosio.

Lais a avut un atu important: ea a purtat cel mai scump sutien din lume, Fantasy Bra.

Piesa în valoare de două milioane de euro a fost creată din aur de 18k, safir galben şi topaz.

Cu totul, acest sutien are 6.000 de pietre preţioase, iar realizarea sa a durat aproape 350 de ore, relatează Daily Mail.

Modelul brazilian lucrează din 2010 pentru Victoria's Secret, iar acum a intrat în "clubul" restrâns al supermodelelor care au purtat sutienul din bijuterii, notează cotidianul britanic.

Lais Ribeiro a prezentat piesa originală şi într-un pictorial publicat de Vogue, precum şi într-un clip video realizat la această şedinţă foto.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2017