Ce se întâmplă dacă faci economie şi nu-ţi iei un fotograf de nuntă

Indiferent de bugetul stabilit, fotograful este vital pentru o nuntă perfectă. Iată dovada!

Mai bine tai din alte cheltuieli decât să te zgârceşti şi să-ţi pui un prieten să facă el pozele în cea mai frumoasă zi din viaţa ta. Chiar dacă un fotograf profesionist, cu un portofoliu solid, costă mult, amintirile preţioase pe care le vei păstra merită preţul.

Cea mai clară dovadă care arată ce se poate întâmpla dacă renunţi la fotograful de nuntă este cazul lui Eirik Halvorsen.

El însuşi profesionist în acest domeniui, acesta explică de ce este nevoie de serviciile lui la orice ceremonie: "Am dat recent peste un topic într-un grup de nunţi de pe Facebook, unde o tânără care urma să se mărite scria că vrea să economisească bani şi să-i lase pe invitaţi să facă poze", a povestit Eirik pe PetaPixel. "Adică, ei oricum fac poze toţi, nu? De ce să mai dai banii pe treaba asta când e de ajuns să le ceri să ţi le trimită după şi poţi să-ţi faci singură albumul - cam aşa credea ea", a adăugat fotograful.

Ei bine, ar fi prea uşor.
Eirik explică de ce: el s-a căsătorit acum doi ani şi a angajat un fotograf profesionist ca să-i surprindă cele mai frumoase momente. Acum a luat fotografiile pe care le-a plătit şi le-a comparat cu cele făcute de invitaţi. Rezultatul: Acelaşi eveniment, secvenţe incomparabile - compoziţia, lumina, calitatea imaginii şi alţi parametri diferă enorm. Primele fotografii, cele făcute de un profesionist, sunt impecabile.
În schimb, pozele făcute de invitaţi sunt neclare, în special cele care aveau nevoie de bliţ, pline de "zgomot" şi trădează amatorismul.

"Tot ce ştiu despre experienţa unei nunţi este că tot ceea ce îţi rămâne pentru acum sunt fotografiile"
, a conchis Eirik.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Noiembrie 2017