Ce e în mintea unui câine: A făcut o prostie în baie, apoi a încercat să şteargă urmele - FOTO

Un câine care îşi face nevoile pe unde îl apucă a mai văzut lumea. Dar unul care încearcă să facă curat, ca să nu-l certe stăpânul, nu găseşti oriunde.

Acelin Hampton e membru al unei trupe rapp, Billie Band$, şi e înnebunit după căţelul pe care îl are de puţin timp. L-a botezat Pablo şi încă nu a apucat să-l înveţe tot ce e necesar pentru a convieţui împreună în bună pace în casă, dar un lucru e clar - animăluţul a prins repede primele lecţii educative, însă mai are de lucrat.

Într-o zi, când Pablo a făcut iar pipi pe jos în baie, tânărul s-a dus să-l certe dinadins, ca să bage la cap că nu e bine ceea ce face.

În timp ce îi vorbea pe un ton răstit, ca să priceapă că nu-i de glumă şi că asta e o problemă serioasă, Acelin a rupt mai multă hârtie igienică şi a început să şteargă gresia. Căţelul se uita la el spăşit. Dar ceva-ceva a învăţat.

Într-o noapte, când Hampton şi căţelul lui se aflau în casa unui prieten, a observat că Pablo a zbughit-o la baie.
Evident, iar s-a scăpat pe podea, dar acum, de teamă că stăpânul îl va certa, Pablo a sărit şi a tras repede sulul de hârtie, apoi s-a apucat să împingă disperat hârtia cu lăbuţele, ca să şteargă urmele.



Pe Acelin l-a pufnit râsul; a luat repede telefonul şi l-a pozat pe făptaş în flagrant, apoi a postat imaginea pe Twitter. Imaginea a devenit virală şi toată lumea l-a apreciat pe Pablo pentru că şi-a dat seama de greşeală şi a încercat să dreagă situaţia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.