Alaska, ultima frontieră: 20 de imagini splendide din Paradisul american

Un călător care iubește natura și caută singurătatea nu poate cere mai mult: Alaska este neverosimil de frumoasă.
Ulderico Granger, un pasionat de călătorii și fotograf de natură din Hawaii, s-a mutat în statul american Montana în 2017 pentru a urma un curs de fotografie timp de un an. După terminarea studiilor, a decis să-și ocupe timpul cu cele mai mari pasiuni ale sale - călătoriile și fotografia. A închiriat o dubiță Dodge Ram Van și a pornit spre nord, atras de sălbăticia Alaskăi. "Pentru mine, era evident că drumul de debut mă va duce spre nord, în Alaska.
O mai vizitasem de două ori înainte, dar mereu mi-am dorit mai mult, așa că ideea de a sta câteva luni pe ultima frontieră era cea mai bună motivație de care aveam nevoie"
, a povestit el pentru Bored Panda.

Granger a călătorit trei luni prin Alaska, din august până în octombrie. În total, a condus 8.000 de mile. A fost o experiență destul de solicitantă, dar a văzut multe locuri de vis pe care le-a surprins în fotografiile superbe pe care le-a postat pe site-ul său și pe Instagram.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.