A câştigat un concurs de frumuseţe, dar premiul i-a fost retras. Juriul i-a aflat secretul

Această tânără superbă, în vârstă de 20 de ani, a câştigat un concurs de frumuseţe şi oricine ar spune că s-a impus pe merit. Numai că juriul i-a retras titlul.

Cu un chip angelic şi un corp tras ca prin inel, nu-i greu de înţeles de ce această studentă a fost desemnată câştigătoare. Un singur detaliu i-a determinat însă pe organizatori să-şi schimbe decizia: tânăra era de fapt un băiat, pe nume Anthony Nagorni.

Avantajat de alura efeminată şi ajutat de prietena lui, care l-a machiat cu atenţie şi l-a îmbrăcat cu lenjeria ei, Nagorni a înscris patru imagini, sub pseudonimul Ms Avocado, în competiţia online organizată de o companie producătoare de lenjerie din Iujno-Sahalinsk, o localitate din sud-vestul Rusiei. Pozele i-au convins pe membrii juriului, iar aceştia i-au acordat premiul constând într-o şedinţă foto profesională.

Prietena lui Anthony, al cărei nume este necunoscut, l-a ajutat să-şi aranjeze părul şi i-a dat un look perfect feminin, care nu le-a dat nicio şansă organizatorilor. Aceştia au aflat ulterior, de pe reţelele de socializare, că au acordat premiul unui băiat şi i-au retras titlul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.