29 de imagini subacvatice. Poţi să crezi că au fost făcute în 1938?

Imaginile subacvatice nu erau la mare modă pe la sfârşitul anilor '30, dar un fotograf american a creat un nou curent cu pozele lui senzaţionale.

Bruce Mozert a intrat în centrul atenţiei presei în 1938 cu fotografiile sale în care protagoniştii erau surprinşi în diverse ipostaze, toate... în apa oceanului. Mozart a avut mai multe idei care l-au ajutat să obţină aceste imagini - a construit o carcasă cu protecţie împotriva apei pentru camera lui foto şi a folosit lapte condensat pentru a adăuga un efect de "fum" unei fotografii. N-avea bani de cheltuit pentru aranjarea scenelor şi pentru aparatură avansată, însă el compensa aceste minusuri prin imaginaţie şi talent, relatează Bored Panda.

Imaginile au fost folosite într-o reclamă pentru Silver Springs, o staţiune din Florida unde au fost reealizate şedinţele foto şi au ajutat la dezvoltarea turismului în această zonă, renumită pentru apa limpede, dar i-au propulsat şi cariera lui Bruce Mozart.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.