Dr. Oz: 5 exerciţii pe care le poţi face în 5 minute şi care-ţi remodelează corpul

Vrei un set de exerciţii care să te menţină în formă, dar să-ţi remodeleze formele corpului şi să tonifieze musculatura? Dr. Oz şi celebrul antrenor de fitness Jorge Cruise îţi propun un set de exerciţii de doar 5 minute pe zi!

Dacă timpul nu îţi permite să mergi la sală sau să alergi dimineaţa, iată o soluţie salvatoare propusă de Dr. Oz: un set de cinci exerciţii pe care să le efectuezi zilnic în doar 5 minute! Pentru fiecare exerciţiu este suficient să aloci 1 minut!

Exerciţiul 1

Din poziţia pe care o adopţi pentru flotări, îndoaie piciorul stâng şi împinge-l spre cotul stâng, fără să atingi podeaua, după care revino în poziţia iniţială. Repetă mişcarea de câteva ori, apoi schimbă piciorul.

Exerciţiul 2

Din poziţia culcat pe spate, genunchii îndoiţi, mâinile pe lângă corp şi lipite de podea, se ridică bazinul. Revino în poziţia iniţială şi repetă exerciţiul timp de un minut.

Exerciţiul 3

Din poziţia şezut, sprijin în mâini şi picioarele uşor îndoite, se ridică bazinul şi se repetă mişcarea timp de un minut. În timpul balansului, coatele trebuie să fie uşor îndoite.

Exerciţiul 4

Din poziţia culcat pe burtă ridică trunchiul şi sprijină-te pe genunchi şi mâini. Palmele trebuie aşezate astfel încât degetele să se atingă frontal, iar picioarele ridicate să fie încrucişate. Mişcarea este asemănătoare cu cea de la flotări, astfel că se coboară şi se ridică trunchiul.

Exerciţiul 5

Stai dreaptă, ridică mâinile la 90 de grade şi execută genuflexiuni cu un picior ridicat. Schimbă piciorul şi repetă mişcarea.

MAI MULT DESPRE: silueta, exercitii, fitness, Dr Oz, mehmet oz