4 aparate care "topesc" grăsimea de pe burtă

Emisiunile de teleshopping promovează aparate pentru electrostimulare, centuri pentru slăbit sau pentru masaj folosind adesea cuvinte mari, care reuşesc să îi umple de speranţă pe cei care se luptă de multă vreme cu kilogramele în plus sau cu grăsimea abdominală.
Emisiunile de teleshopping promovează aparate pentru electrostimulare, centuri pentru slăbit sau pentru masaj folosind adesea cuvinte mari, care reuşesc să îi umple de speranţă pe cei care se luptă de multă vreme cu kilogramele în plus sau cu grăsimea abdominală.

Dar chiar sunt eficiente astfel de aparate? În ceea ce priveşte aparatele de modelare corporală, care funcţionează prin electrostimulare musculară (EMS), cercetătorii spun că da.

Un studiu realizat în Statele Unite a arătat faptul că electrostimularea musculară ajută persoanele grav bolnave şi imobile să îşi refacă masa musculară atrofiată din unele zone ale corpului.

Deşi artificiali, stimulii electrici produc o mişcare şi o contracţie musculară neintenţionată, dar similară cu cea voluntară, şi uneori chiar mai puternică, în funcţie de intensitatea aleasă.

Alte aparate funcţioneză pe baza masajului, ceea ce ajută musculatura prin stimularea circulaţiei sanguine la nivel local.
De asemenea, acestea pot contribui la reducerea celulitei, prin eliminarea toxinelor.


Un lucru foarte important este că astfel de aparate te pot ajuta să îţi remodelezi într-o oarecare măsură corpul, dar nu să slăbeşti! De asemenea, nu pot înlocui exerciţiile fizice, care îţi activează întreg sistemul muscular, osos şi sanguin.

Iată câteva aparate care promit să te scape de colăceii abdominali şi modul lor de funcţionare:

Ab Tronic
 Ab Tronic este un aparat de fitness care funcţionează prin electrostimularea musculară. Cureaua se aşază în jurul taliei pentru a trimite impulsuri uşoare muşchilor, forţându-i să se contracte.
Într-un minut vor fi realizate 400 de contracţii musculare iar necesarul zilnic de activitate este de 10 minute.  
 
Preţ: 299 lei
 
Relax&Tone
Aparatul funcţionează prin mişcarea oscilatorie a unui accesoriu pentru masaj care oferă 2.500 de rotaţii pe minut. Acesta permite masajului să pătrundă adânc în piele şi să distrugă celulele adipoase persistente. Se foloseşte pentru zona abdominală, dar şi pentru alte zone ale corpului, contribuind prin masaj la reducerea celulitei.
 
Preţ: 199 lei
 
DragonFly Abs
Dragonfly este un sistem de electrostimulare pentru modelare corporală. Se foloseşte prin ataşarea plăcuţelor electrostimulante de corp ceea ce stimulează diverse grupe musculare.
Aparatul poate fi setat pentru ca fiecare dintre cele patru plăcuţe să efectueze un exerciţiu diferit, astfel încât să fie lucrate diferit 4 grupe musculare.
 
Preţ: 199 lei
 
Slimming Belt
Slimming Belt este o centură de slăbit confecţionată din neopren. Centura se prinde în jurul taliei şi peste abdomen, realizând un efect de sauna. Neoprenul păstrează căldura corpului şi o concentrează asupra unei anumite zone. Astfel provoacă transpiraţia prin care se elimină excesul de apă şi toxine.
Poate fi purtată în timpul exerciţiilor de fitness sau aerobic.
 
Preţ: 49 lei
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă