Invata sa slabesti sanatos de la Mihaela Bilic!

Departe de a fi un medic nutritionist "standard", Mihaela Bilic reuseste sa atinga puncte sensibilie in cazul celor care se lupta cu kilogramele in plus. Iata care sunt cateva dintre sfaturile sale pentru cei care isi doresc sa scape de kilogramele in plus.

Departe de a fi un medic nutritionist "standard", Mihaela Bilic reuseste sa atinga puncte sensibilie in cazul celor care se lupta cu kilogramele in plus.

Iubeste mancarea si vorbeste din perspectiva unei femei extrem de pofticioase, care s-a luptat toata viata sa-si tina in frau placerea de a manca, declarandu-se "dependenta" de branzeturi. Iata care sunt cateva dintre sfaturile sale pentru cei care isi doresc sa scape de kilogramele in plus.

Femeile, estrogenul si kilogramele in plus


Din nefericire, aflam de la Dr. Mihaela Bilic, femeile sunt mai putin norocoase decat barbatii cand vine vorba de acumularea kilogramelor in plus, dar si de eliminarea acestora.


In cazul barbatilor, grasimea se depune in partea superioara a corpului, in special pe abdomen, iar in cazul femeilor, grasimea se "instaleaza" in partea inferioara a corpului, pe coapse, fese si picioare.

Barbatilor le este mult mai usor sa slabeasca pentru ca tesutul adipos din zona superioara a corpului este mai usor de eliminat prin intermediul dietelor. In cazul femeilor, situatia este inversa - grasimea se acumuleaza usor si se elimina greu. Vinovati sunt estrogenii, hormonii feminini, care ofera predispozitia de ingrasare.


Diete peste diete: rezultate 0!


Una dintre cele mai mari greseli facute de femeile care isi doresc sa slabeasca este aceea ca incearca toate dietele posibile si renunta la ele dupa cateva zile.

"Dupa multe cure de slabire drastice, organismul reactioneaza foarte greu la o noua dieta, pentru ca metabolismul scade. De aceea, cele mai proaste rezultate sunt intalnite la femeile care au incercat tot felul de diete. Cele mai eficiente sunt curele de slabire pe care organismul nu le 'simte'", spune Dr.
Mihaela Bilic.