Cum scapi de 3 kilograme intr-o saptamana?

Acest tip de dieta nu este recomandat decat persoanelor sanatoase. Daca iti doresti sa scapi de cateva kilograme inainte de un eveniment important iata un plan de meniu pentru 4 zile ca sa stimulezi detoxifierea organismului.

Acest tip de dieta nu este recomandat decat persoanelor sanatoase. Daca iti doresti sa scapi de cateva kilograme inainte de un eveniment important iata un plan de meniu pentru 4 zile ca sa stimulezi detoxifierea organismului.

Iata cum poti slaba 3 kg intr-o saptamana:

Este foarte important sa retinem ca aceasta dieta nu se urmeaza pe o perioada lunga de timp, decat in situatii speciale sau asociata cu perioadele de primavara si toamna cand trebuie sa facem o cura de detoxifiere a organismului, avertizeaza prof. dr.

Gheorghe Mencinicopschi, medic nutritionist in cartea sa recent lansata "Si noi ce mai mancam ... ca sa slabim?".

Niciodata nu vei reusi sa-ti mentii silueta cu astfel de regimuri, ci doar daca adopti varianta unui stil de viata sanatos, activ si cu o alimentatie sanatoasa, diversificata, usor hipocalorica. Potrivit specialistului, aceasta cura rapida de slabire are in vedere doua etape esentiale:

  • combaterea rapida a balonarii;
  • stimularea detoxifierii organismului si intarirea sistemului imunitar.

 

Cum sa combati balonarea in 24 de ore?


Incepem de seara cu o infuzie preparata din o jumatate de apa plata fierbinte in care se stoarce zeama de lamaie si se adauga o cescuta de patrunjel tocat (frunze si radacina), o lingurita de seminte de marar macinate. Dupa ce ai lasat preparatul la infuzat 10 minute, consuma-l cu inghitituri mici pana la culcare.

"Infuzia elimina gazele intestinale, destinde musculatura tractusului digestiv si stimuleaza diureza", explica prof. dr. Mencinicopschi.

Iata care sunt recomandarile specialistului pentru urmatoarea zi:

  • Dimineata: un pahar cu acelasi tip de infuzie; un iaurt natural amestecat cu 1 lingura de fulgi de ovaz, 1 lingura de seminte de in macinate, 1 lingurita de faina de psyllium. Daca preferi, poti sa adaugi o lingurita de magiun natural din prune care are usoare efecte laxative si energizante;
  • Pranz: fructe proaspete sau un nectar din fructe preparat de tine si la care sa adaugi o lingurita de seminte de in macinate.
    La final consuma un pahar de apa plata fierbinte cu zeama de lamaie;
  • Dupa-amiaza: 2 cesti de ceai de fenicul si cateva curmale uscate (nu mai multe de 4-5)
  • Cina: ceai medicinal din coada calului si papadie; cateva capsule de carbune medicinal in amestec cu seminte de fenicul, extract de musetel, seminte de chimen si menta pe care le gasesti la farmacie. Inainte de culcare este bine sa faci o baie fierbinte in care sa adaugi cateva picaturi de ulei esential de menta.

   Citeste in pagina urmatoare cum sa stimulezi detoxifierea organismului >>>>>