Supă-cremă de roşii

Bucură-te de o supă delicioasă, care poate fi consumată şi rece. În numai jumătate de oră. obţii o supă perfectă!
Bucură-te de o supă delicioasă, care poate fi consumată şi  rece. În numai jumătate de oră. obţii o supă perfectă!


Ingrediente:


1 kilogram de roşii bine coapte
1 ceaşcă cu ceapă tocată
2 căţei de usturoi
1/2 ceaşcă cu morcov tocat
1/4 ţelină tocată mărunt
1 linguriţă cu sare
1/2 linguriţă cu cimbru mărunţit
1/2 linguriţă piper negru

Preparare:


Încinge uleiul, căleşte ceapa şi usturoiul.
Adaugă morcovii şi ţelina.
Lasă pe foc încă 10 minute, amestecând frecvent. Adaugă o jumătate de cească cu apă, dacă este necesar.
Adaugă toate ingredientele şi acoperă cu apă.
Lasă la fiert încă 20 de minute, amestecând frecvent.