Un poliţist pune la pământ o studentă. A procedat corect sau nu? - VIDEO

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost trântită la pământ şi arestată de un ofiţer de poliţie din Colorado. Intervenţia a fost considerată excesivă şi a provocat un scandal în SUA.

Totul a fost filmat, iar înregistrarea video surprinde momentul în care Michaella Sura, o tânără de 22 de ani, studentă la Colorado State University, este trântită brusc la pământ şi arestată de un ofiţer de poliţie după o dispută verbală cu acesta. Incidentul s-a petrecut în Fort Collins, marţi noaptea, relatează The Coloradoan.

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină într-un bar în care a izbucnit o încăierare în care fusese implicat şi iubitul tinerei.

Când aceştia au ajuns acolo, ea a încercat să-şi tragă prietenul de acolo şi a intrat într-o dispută cu agenţii.

La un moment dat, unul dintre poliţiştii care vorbeau cu ea o smuceşte brusc şi o trânteşte la pământ. În ciuda şocului, fata reuşeşte apoi să se ridice în genunchi, dar este din nou pusă la pământ de acelaşi ofiţer şi de colegul lui.
Michaella a fost apoi arestată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.