Donald Trump, încă o gafă: Și-a lăsat soția în ploaie

Președintele american s-a remarcat din nou prin atitudinea sa egoistă. Trump a lăsat-o pe Melania în ploaie, păstrând umbrela doar pentru el.

Donald Trump a fost din nou protagonistul unui incident legat de etichetă, în fața jurnaliștilor prezenți la Casa Albă. Preşedintele american și-a lăsat soția în ploaie, folosind umbrela doar pentru el, relatează Daily Mail.

Trump a răspuns întrebărilor jurnaliştilor adunați în faţa Casei Albe înainte de a pleca, împreună cu soţia sa, Melania, spre Florida. Șeful statului american s-a adăpostit de ploaie sub o umbrelă, pe care a păstrat-o doar pentru el, fără să aibă grija de a-și proteja soția de picăturile de ploaie.

Cu o coafură perfectă, Melania Trump a rămas descoperită în ploaie şi să se alăture soţului său şi jurnaliştilor fără umbrelă.

Ea nu a părut supărată şi a continuat să zâmbească, obişnuită cu atitudinea soţului său.

Trump a mai făcut un gest similar în luna ianuarie, când nu a vrut să împartă umbrela cu Melania Trump şi fiul său, Barron, în timp ce urcau în avion.

Cu o zi înainte, preşedintele american a atacat-o într-un mesaj incendiar, publicat pe Twitter, pe actriţa porno Stormy Daniels, numind-o "Horseface" ("Faţă de cal").



Un tribunal federal din Los Angeles a respins luni plângerea pentru defăimare împotriva lui Trump depusă de actriţă, care susţine că a avut o relaţie cu magnatul imobiliar în 2006, când era deja căsătorit cu Melania.

Exprimându-şi satisfacţia pentru această decizie, preşedintele american care obişnuieşte să pună porecle adversarilor săi şi să scoată în evidenţă trăsăturile femeilor, a atacat-o şi pe Stormy Daniels, al cărei nume reral este Stephanie Clifford.

"Acum pot să o atac pe Horseface şi pe avocatul ei de joasă speţă din statul Texas. Acum va confirma scrisoarea pe care a semnat-o! Nu ştie nimic despre mine, o escroacă adevărată!", a scris pe contul său de Twitter preşedintele american.

Stormy Daniels i-a dat imediat replica pe Twitter. "Doamnelor şi domnilor, vi-l prezint pe preşedintele vostru", a scris ea, denunţându-l pe bărbatul care şi-a arătat "încă o dată incompetenţa, ura faţă de femei şi lipsa totală de sânge rece".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2018