Cum a aterizat un ciclist după ce a fost lovit de o maşină - VIDEO

Ciclistul din imagini se poate considera cel mai norocos om din lume.

În mod miraculos, omul a scăpat fără nicio zgârietură dintr-o situaţie-limită care îl putea costa viaţa. După ce a fost lovit de o maşină, el a fost proiectat în aer şi a căzut exact pe cabina automobilului.

Incidentul cu o dinamică bizară s-a petrecut în Hawksburn, o suburbie a oraşului australian Melbourne, şi a fost surprins de camera video montată pe un alt autovehicul, relatează Daily Mail.



Imaginile îl arată pe ciclistul respectiv pedalând cu viteză înainte de a fi luat pe sus de o maşină care tocmai vira. Spre norocul lui, cel lovit nu a fost trântit pe asfalt, ci a fost aruncat în aer, apoi a aterizat fix în şezut pe cabina maşinii.

Vizibil zguduit de impact, ciclistul a stat cuminte acolo, cu o expresie de durere pe chip după ce a fost lovit la un picior, iar şoferul a oprit repede şi a coborât pentru a vorbi cu "cascadorul" pe două roţi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.