A rămas văduv la 82 de ani şi îşi dorea să moară. Dar o fetiţă de 4 ani i-a schimbat viaţa

Când soţia lui a murit, un american de 82 de ani a simţit că nu mai are de ce să trăiască. Apoi a întâlnit o fetiţă de 4 ani şi totul s-a schimbat. O poveste minunată despre căile întortocheate şi pline de mister ale vieţii.

Dan Peterson suferea cumplit după pierderea soţiei sale, Mary. Moartea ei a fost bruscă, iar bărbatul nu reuşea să se împace cu situaţia; simţea că timpul îl apasă şi că nu mai are niciun rost să mai trăiască. Timp de şase luni, el şi-a pierdut busola, era demoralizat şi aştepta să moară. A ţinut-o aşa până într-o zi, când a făcut un drum până la băcănia din oraşul lui, Augusta, din statul american Georgia.

 

În timp ce mergea printre rafturile pline cu alimente, bătrânul a văzut o fetiţă de patru ani care îl privea. O cheamă Nora Wood şi l-a salutat ca şi cum ar fi fost prietenul ei dintotdeauna. "Salut, bătrâne! Azi este ziua mea!", i-a spus micuţa.

Mama fetiţei, Tara, a fost cam încurcată de îndrăzneala fiicei sale, Dar ceea ce s-a întâmplat mai departe le-a schimbat vieţile celor trei persoane, relatează postul de televiziune CBS.
Nora l-a rugat pe bătrânul de 82 de ani să o îmbrăţişeze, iar Dan a ascultat-o. Apoi ea a rugat-o pe mama ei să-i facă o poză cu noul său prieten şi astfel s-a născut o frumoasă prietenie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.