BSB – vestitorul primăverii la Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț oferă doamnelor și domnișoarelor un mărțișor special, cu ocazia zilei de 1 martie. Cunoscutul brand BSB deschide primul magazin din județ, aducând în cadrul centrului comercial colecțiile sale unice de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei. Această deschidere este prima dintr-o serie mai largă programată pentru primăvara lui 2017, care va îmbogăți oferta de fashion din Shopping City Piatra-Neamț.



Cu un aer young, modern și feminin, colecțiile BSB sunt create pentru femeia urbană care își dorește haine de calitate, cu un design unic. Femeile care iubesc moda, cărora le place să se simtă admirate și să se bucure de feminitatea lor, vor avea parte, începând cu 1 Martie, de o experiență unică de shopping în magazinul BSB din centrul comercial Shopping City Piatra-Neamț.

Deschiderea magazinului BSB în cadrul Shopping City Piatra-Neamț va avea loc într-o atmosferă de petrecere, cu o colecție de primăvară fresh, DJ și oferte surpriză pentru clienți.
Outfit-urile originale, marca BSB, le vor ajuta pe doamnele și domnișoarele din Piatra Neamț să-și exprime personalitatea și feminitatea.

BSB se alătură portofoliului de branduri deja existente în Shopping City Piatra-Neamț, printre care se numără și C&A, New Yorker, Intersport, Pepco, Takko Fashion, Secuiana, Textil Market, Orsay, Neo Fashion, Gatta, Otter, CCC, Deichmann, Benvenuti, Marelbo, Beauty Mania, Noriel, Bebe Ardealul, Pickaboo, Paradisul Copiilor, Altex, Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Kendra, Splend’or, Aco Market, Animax, Top Shop, Service Minut, Cador, Nick Shop, Smith&Smith, CreditAmanet, SensiBlu, HelpNet, Optiblu, Optica Express și Banca Transilvania.