Casa Rémy Martin a lansat Centaure de Diamant

Joi seara, 11 decembrie, a fost lansat la Bucureşti cognacul Rémy Martin Centaure de Diamant, în cadrul unui dineu exclusivist desfăşurat la Epoque Events Gallery (Epoque Hotel), în prezenţa doamnei Lauren Beckett-Barbier, International Ambassador House of Rémy Martin.

Rémy Martin Centaure de Diamant este un cognac Fine Champagne obţinut din cele mai valoroase eaux-de-vie ale Casei Rémy Martin şi a fost denumit astfel datorită  asemănarii cu diamantul: o piatră prețioasă care trece testul timpului, fără a-și pierde valoarea sau strălucirea.

Rémy Martin Centaure de Diamant are în amestec aproape 400 de eaux-de-vie-uri diferite provenite din cele mai renumite podgorii ale regiunii Cognac, Petite Champagne și Grande Champagne.

Aceste eaux-de-vie-uri sunt maturate o perioadă de timp cuprinsă între 20 și 50 de ani și reflectă caracteristicile definitorii Rémy Martin: armonie de arome şi gust fin cu finish prelung, bogat.

La cina speciala preparată de Chef Samuel Le Torriellec au luat parte oameni de afaceri, jurnalişti, manageri F&B, proprietari de locaţii on-trade şi alţi invitaţi speciali.

“Odată cu lansarea cognacului Rémy Martin Centaure de Diamant ne dorim consolidarea gamei premium şi super premium a portofoliului nostru.
Aceasta este de altfel şi strategia globală a Casei Rémy Martin, specializata în cognac Fine Champagne” – a declarat Petru Berciu, General Manager BDG Import.

Rémy Martin Centaure de Diamant este disponibil in România începând cu luna noiembrie, la prețul estimativ de vânzare de 4.000 lei fără TVA.