Ghidul zonelor erogene

Barbatii par a fi talentati si experimentati atunci cand vine vorba de viata intima, in special ca visul lor este acela ca o femeie sa aiba initiativa in dormitor (cu toate ca le este foarte greu sa accepte acest lucru).

Ati fi surprinsi sa aflati ca majoritatea barbatilor nu vorbesc despre dorintele proprii, deoarece sunt destul de siguri ca: "tu esti persoana care le cunoaste toate secretele".

In aceasta privinta va fi curios de aflat ca un barbat are propriile sale puncte fierbinti si acesta va deveni ghidul tau in aflarea secretelor corpului lui.


Capul  

Bineinteles, nu ii vei rata buzele si limba. Acolo va incepe un preludiu cu saruturi blande si dulci sau apasate si pasionale. O alta parte sensibila a capului o reprezinta urechile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ii daruiesti saruturi si muscaturi usoare si delicate pe loburile urechilor, soptindu-i fantezii frumoase pentru a-i face placere. Nu uita de sprancene, ochi si gene. Un efect mai mare il poti obtine daca te joci cu degetele prin parul lui ca atunci cand iti mangai pisica pufoasa.


Gatul

Gatul lui este foarte receptiv la saruturi, atingeri si muscaturi.

Cel mai important lucru de retinut este ca gatul lui nu este locul cel mai potrivit pentru a-ti pune unghiile la treaba. Va trebui sa te folosesti de buricele degetelor si de maini, fara insa a provoca gadilaturi. Aceasta regula trebuie aplicata de asemenea si altor parti ale corpului sau.


Pieptul

Multe femei considera ca mangaierea pieptului unui barbat este foarte excitanta. Atinge-i sfarcurile. Bineinteles, sfarcurile lui nu sunt la fel de sensibile ca si cele ale unei femei. Le poti mangaia cu limba sau poti sa le acoperi cu mana, atingandu-le ca pe niste bilute mici. Partenerul tau te va instiinta cu siguranta daca se vor intari, suspinand sau gemand. Esti pe calea cea buna!


Spatele

Poate fi chiar placut, daca iti vei trece degetele sau chiar si unghiile pe spatele lui.
Dar poate fi si mai placut daca atingi un loc secret care este ascuns exact in mijlocul umerilor sai. Poti saruta sau linge, musca si poti face orice iti sugereaza fantezia ta. Nu fi prea indulgenta cu fundul lui: palmuieste-l si ciupeste-l putin, acest lucru revitalizandu-l. Cuibareste-ti abdomenul pe fesele lui, pe coapse si vei vedea cum se infierbanta. Ii poti trezi simturile chiar fara a-i atinge organele genitale.


Abdomenul

Acesta este o parte nedefinita a corpului atunci cand vine vorba de trezire sexuala, cu toate ca poti schimba acest lucru, daca il vei mangaia de la buric pana la zona pubiana, unde poti zabovi un timp – acest lucru ii va inteti excitarea. Poti de asemenea, sa ii saruti buricul pentru a provoca senzatii mai patrunzatoare.


Mainile si picioarele

Lasa-ti degetele sau limba sa alunece printe degetele lui.
Tine minte ca fiecare bucatica din corpul lui are nevoie de atingerea ta, inclusiv gamba si picioarele. Mangaierile gentile il pot face sa experimenteze senzatii de extaz.


Organele genitale

Scrotul si penisul lui sunt cele mai sensibile zone erogene. Poti sa iei foarte usor scrotul in mana si sa-l masezi usor. Fii foarte atent(a) sa nu provoci durere in aceasta zona. Cea mai buna metoda de a-i mangaia penisul este cu miscari ritmice pe lungime. Poti sa iei penisul in mana sau intre degetele facute cerc. Un bun lubrifiant de la magazinul de jucarii erotice va imbunatati situatia. Orice barbat poate fi stimulat foarte repede daca mangai penisul cu limba de-a lungul acestuia, de la scrot catre varf. Buzele tale, limba si degetele pot face totul exact asa cum si-a imaginat in fantezie.


Anusul

Multe femei incearca sa ocoleasca aceasta zona delicata, deoarece nu o vad ca fiind o zona erogena.
Mangaieri ale prostatei, situata la cativa centimentri in interiorul anusului, sunt deosebit de placute mai ales daca folositi foarte mult lubrifiant.

Daca nu va simtiti in largul vostru cu acest gen de stimulare, puteti folosi o jucarie anala care este conceputa sa alunece usor in anusul lui si sa exercite o presiune usoara a prostatei.

Articol realizat de www.loveisland.ro