Fata lui este model: Fiica lui Sean Penn, imaginea unui brand italian

Dylan Penn a pozat pentru campania designerului Ermanno Scervino. Tânăra de 23 de ani arată că se poate descurca și fără numele celebru al tatălui ei.

Deși e fiica unui star de la Hollywood, și-a dorit foarte mult să fie pe picioarele ei, fără să se folosească de celebritatea numelui pe care îl poartă. Și se pare că a reușit. Dylan Penn, fiica actorului Sean Penn, a devenit imaginea unui brand italian de modă și are viitorul asigurat în lumea modellingului.

Nu neg că am avut o copilărie privilegiată, dar părinții au menținut o linie normală pe care puțini oameni ar fi reușit-o și le sunt recunoscătoare pentru astaDylan Penn
Tânăra a moștenit trăsăturile frumoase de la mama sa, Robin Wright.
Dar nu doar aspectul ei fizic, care trimite spre frumusețea clasică americană, i-a atras atenția designerului italian Ermanno Scervino, care a ales-o ca imagine pentru colecția de primăvară-vară 2015.

"Dylan e o femeie tânără și frumoasă, conștientă de talentul ei și apropiată de familie, dar în același timp independentă și hotărîtă să-și construiască propria sa carieră", a declarat Scervino.

Ședința foto pentru noua campanie s-a desfășurat în regiunea italiană Toscana, cu Marea Mediterană ca decor.

Elementele de design interior integrate în aceste cadre au rolul de a evoca spiritul Californiei din anii '70, reaprins și de părul blond al fiicei lui Pean, de ochii ei și de machiajul puternic, notează cotidianul britanic Daily Mail.