Bella Hadid, într-o rochie sexy care a furat toate privirile la Cannes!

Supermodelul a făcut senzație pe covorul roșu, la Festivalul de film de la Cannes, cu o rochie sexy care a captivat toată atenția.

Fără îndoială, Bella Hadid a reușit să se remarce cu una dintre cele mai interesante ținute de la această ediție a Festivalului de film de la Cannes.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, semnată de Alexandre Vauthier, care îi pune aîn valoare fiecare centimetru din corpul ei fenomenal, vedeta în vârstă de 19 ani a fost în prim-plan miercuri seară, la premiera producției "Unknown Girl", scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Sora modelului Gigi Hadid a folosit la maximum atuuurile fizice, subliniate de rochia superbă, pozând în toate unghiurile pentru armata de fotoreporteri.

Cu o despicătură foarte curajoasă, care îi dezvelea provocator piciorul interminabil, rochia purpurie părea să o pună pe Bella pe marginea prăpastiei, lăsând impresia că îi poate juca în orice clipă o festă. Vedeta a dominat însă fără probleme momentul covorului roșu, impresionând prin frumusețea și eleganța sa.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.