Piese vestimentare din filme care au devenit „virale” în viața reală

După ce personajul Carrie Bradshaw a purtat o fustă din tul, la începutul anilor 2000, cele mai multe femei pasionate de modă au început să poarte tot mai des astfel de fuste. 
 

Citește și: Cele mai controversate rochii de mireasă purtate de vedete 

 
De asemenea, Natalie Portman a jucat în adolescență rolul principal din thrillerul Leon și a atras atenția nu doar prin talentul său uimitor, ci și prin ținutele interesante. După lansarea filmului, fetele din toată lumea au început să se tundă bob, să poarte ochelari cu lentile rotunde și coliere de tip choker.
Descoperă piesele vestimentare din filme care au devenit foarte populare în realitate.

Meryl Streep este recunoscută pentru rolurile sale diverse, iar unul dintre cele mai cunoscute rolurile ale sale este cel din comedia-dramă „Diavolul se îmbracă de la Prada”. Sacoul cu paiete pe care l-a purtat personajul Miranda Priestly a devenit o piesă vestimentară foarte trendy, adoptată de numeroase fashioniste.

În anul 2001, Gwyneth Paltrow a jucat în filmul The Royal Tenenbaums, de Wes Anderson, și a declanșat accidental două trenduri: rochia polo și agrafele folosite pe post de accesorii pentru păr.

Lisa Kudrow, starul din serialul Friends, a jucat în comedia Romy and Michele's High School Reunion în anul 1997. Rochia de tip furou cu tiv din blană a devenit apoi o piesă vestimentară trendy, fiind purtată de numeroase staruri.

Ținutele purtate de actrița January Jones în serialul Mad Men au contribuit la redescoperirea stilului vintage, inspirat de moda anilor '60. Rochiile midi cu nasturi, în stil „new look” au devenit foarte populare.

În anul 2006, Kirsten Dunst a interpretat rolul Mariei Antoaneta în filmul cu același nume. Iar toți cei pasionați de modă au fost inspirați să readucă în trend rochiile brodate, cu crinolină și corset.

După lansarea filmului Bonnie and Clyde, cu actrița Faye Dunaway în rol principal, multe fete au fost inspirate de ținutele purtate de frumoasa actriță. Prin urmare, beretele împletite și eșarfele colorate au devenit foarte populare. 

Personajul interpretat de Gilian Anderson în faimosul serial Dosarele X a dus la apariția unui alt trend major în lumea modei. Este vorba despre paltonul cu o croială androgină, care este și în prezent extrem de popular.

La sfârșitul anilor '60, faimoasa Catherine Deneuve a jucat în drama Belle de Jour a lui Luis Bunuel. Una dintre ținutele emblematice a fost o rochie neagră cu guler alb. Această combinație a devenit soluția perfectă pentru ținute office moderne, un trend care este popular și în prezent.

Natalie Portman a jucat în adolescență rolul principal din thrillerul Leon și a atras atenția nu doar prin talentul său uimitor, ci și prin ținutele interesante. După lansarea filmului, fetele din toată lumea au început să se tundă bob, să poarte ochelari cu lentile rotunde și coliere de tip choker.

Serialul „Sex and the City” a influențat puternic lumea modei, iar personajul interpretat de Sarah Jessica Parker a devenit idolul fashionistelor. Cele mai multe dintre ele au adoptat ținutele purtate de Carrie și poate una dintre cele mai faimoase este cea cu fustă de tip balerină, din tul, purtată cu maiou și sandale cu toc.