Cum să porți fiecare model de blugi precum fashionistele. 20 de ținute

Fie că preferi blugii cu talie înaltă, cei de tip skinny sau blugii largi, pentru fiecare model în parte există câteva trucuri care te vor ajuta să creezi ținute demne de o adevărată fashionistă

Blugii largi

Un top cu dungi și o pereche de pantofi cu toc pot oferi un plus de eleganță blugilor largi. Este o modalitate simplă de a arăta șic când porți astfel de blugi.

Blugi largi

Botinele albe reușesc să ofere prospețime și originalitate blugilor tăi largi. Completează ținuta cu o bluză neagră pe gât și un trenci clasic.

Blugi largi

Topul scurt completează perfect blugii largi cu talie înaltă. Asociază cu accesorii retro precum o borsetă neagră.

Blugi evazați

Vei obține o ținută retro interesantă dacă asociezi blugii evazați cu talie înaltă cu o cămașă cu imprimeu pe care să o bagi în pantaloni, precum fashionista Emili Sindlev.

Blugi evazați

Fashionista Tamu McPherson a oferit un efect modern blugilor evazați reprezentativi pentru anii '70 optând pentru o nuanță de gri închis și accesorizând cu papuci mules argintii și o cămașă în carouri.

Blugi evazați

Blugii evazați sunt excelenți pentru a crea efectul vizual de picioare alungite. Poartă-i cu o cămașă pe care să o bagi în pantaloni și asigură-te că blugii sunt suficient de lungi pentru a-ți acoperi încălțămintea.

Blugi cu talie înaltă

Blugii cu talie înaltă, de tip mom jeans, arată excelent în asociere cu un sacou și sandale cu barete subțiri. Aceste detalii îi fac să pară mult mai eleganți și sofisticați.

Blugi cu talie înaltă

Este foarte simplu să obții o ținută chic cu ajutorul blugilor cu talie înaltă. Asociază-i cu un tricou simplu, gri, și o pereche de sandale cu toc înalt.

Blugi cu talie înaltă

Atunci când porți o cămașă cu blugii tăi cu talie înaltă, nu uita să legi cămașa astfel încât să pui în valoare efectul de alungire creat de acest model de blugi.

Blugi rupți

Există riscul ca blugii rupți să aibă un aspect ieftin dacă nu îi accesorizezi corect. Poartă-i cu un sacou negru supradimensionat și o pereche de pantofi eleganți cu toc mediu pentru un look deosebit.

Blugi rupți

Pentru un look modern și original, poartă blugii rupți cu botine din piele lăcuită, o jachetă puffer și ochelari de soare supradimensionați, precum fashionista Ada Oguntodu.

Blugi rupți

Blugii rupți arată la fel de bine și în asociere cu un palton cu croială clasică, pulover gros și ghete până la glezne.

Blugi skinny

Blugii skinny arată excelent atunci când sunt purtați sub o rochie, așa cum o demonstrează cele mai multe fashioniste care au adoptat acest stil interesant.

Blugi skinny

Să porți cizmele înalte peste blugi a redevenit un trend important, iar blugii skinny sunt ideali pentru acest look.

Blugi skinny

Pentru că sunt strânși pe picior, blugii skinny arată foarte bine în asociere cu jachetele și hainele supradimensionate, așa cum o demonstrează și ținuta purtată de fashionista Khaoula.

Blugi drepți

Blugii drepți au devenit piese de bază în ținutele celor mai multe fashioniste. Poartă-i cu topuri sofisticate, statement și pantofi lejeri pentru a obține un look inedit.

Blugi drepți

Blugii drepți arată cel mai bine cu botine statement pe care reușesc să le pună foarte bine în valoare. De exemplu, poți opta pentru o pereche de botine din piele lăcuită, într-o nuanță deosebită, precum stilista Hanna Lewis.

Blugi drepți

Dacă îți plac ținutele îndrăznețe, care atrag toate privirile, atunci poți folosi blugii drepți ca piese de bază neutre pentru hainele și accesoriile statement.

Blugi albi

Blugii albi se potrivesc și pentru ținutele de birou dacă urmezi exemplul fashionistei Xiayan și îi porți cu un sacou camel, că mașă albă și botine negre.

Blugi albi

Cine a spus că o ținută denim din două piese este rezervată numai pentru nuanțele de albastru și bleumarin? Arată la fel de bine și în varianta complet albă.

Blugi albi

Pentru o ținută lejeră de zi, poartă blugii albi cu o cămașă lejeră, pantofi sport și un trenci camel.

MAI MULT DESPRE: blugi, moda, tinute, fashioniste