13 femei celebre care și-au descoperit stilul personal: Ținutele pe care le poartă cel mai des

De-a lungul anilor, vedetele își cizelează mult stilul vestimentar și adoptă unele trucuri și ținute la care apelează adesea. Descoperă 13 femei celebre care arată excelent de fiecare dată apelând la stilul lor semnătură:

Nicole Kidman: Guler înalt și rochii de tip corset

Majoritatea ținutelor de gală purtate de Nicole Kidman pot fi împărțite în două categorii: actrița alege fie rochii strânse pe corp cu mâneci lungi și guler pe gât, fie optează pentru rochii cu top corset.

Kate Winslet: Rochii care creează iluzie optică

Actrița britanică apare des pe covorul roșu purtând rochii mulate care includ inserții de material în culori contrastante. În acest fel, Kate se folosește de iluzia optică pentru a echilibra vizual silueta. Astfel de rochii creează impresia unei siluete de tip clepsidră.

Blake Lively: pantalonii largi de costum

Blake Lively pare să se fi îndrăgostit de pantalonii largi de costum, pe care îi poartă adesea la evenimente speciale. Astfel de pantaloni reușesc să-i pună în evidență silueta și o fac să pară și mai înaltă.

Angelina Jolie: Rochii cu crăpătură adâncă

Angelina este adepta rochiilor lungi cu crăpătură adâncă pe un picior. Este un look pe care îl poartă adesea pe covorul roșu. Un alt stil pe care îl preferă este cel al rochiilor cu un umăr gol.

Emma Stone: Salopete

Emma Stone este adepta salopetelor elegante, pe care le poartă adesea pe covorul roșu sau la evenimente speciale. Astfel de piese vestimentare sunt foarte versatile și se potrivesc oricui, indiferent de siluetă.

Margot Robbie: Rochii și topuri cu umerii goi

Actrița americană este adepta rochiilor și topurilor cu umerii goi. Adesea, mânecile par atașate de rochie sau bluză, rezultatul fiind o ținută inedită, care este în același timp feminină și sexy.

Kate Middleton: Guler cu fundă

Ducesa de Cambridge a adoptat recent un detaliu pe care îl include atunci când poartă rochii sau bluze. Este vorba despre gulerul cu fundă, un detaliu la care și Prințesa Diana apela adesea în anii '80.

Meghan Markle: Rochia de tip capă

Ducesa de Sussex a purtat des acest tip de ținută care îmbină aspectul unei rochii cu cel al unei cape. Este un look pe care l-a adoptat cel mai des în timpul sarcinii.

Evan Rachel Wood: Costume masculine

Actrița Evan Rachel Wood a declarat că stilul său vestimentar este inspirat de cel al actriței Marlene Dietrich, care era recunoscută pentru că purta adesea costume de inspirație maasculină. Evan demonstrează că un costum androgin poate arăta la fel de sexy precum o rochie.

Ariana Grande: Rochie sau fustă mini și cizme peste genunchi

Ariana Grade este mignonă și se folosește de iluzia optică pentru a părea mai înaltă. Cântăreața asociază des fustele sau rochiile mini cu cizmele peste genunchi, care o ajută să creeze impresia unor picioare mai lungi.

Anne Hathaway: Rochii cu top halter

Anne Hathaway poartă adesea pe covorul roșu rochii care au top halter, decupat în zona umerilor. A devenit stilul său reprezentativ și îi evidențiază perfect trăsăturile delicate.

Emma Watson: Pantaloni și top lung

Actrița britanică demonstrează că nu trebuie să porți o rochie pentru a arăta excelent pe covorul roșu. Ea asociază des pantalonii de costum cu diferite topuri lungi pentru a obține ținute interesante și originale.

Anna Wintour: Rochia dreaptă

Anna Wintour, un adevărat guru în lumea modei, se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Redactorul-șef Vogue poartă des rochii drepte, care îi pun în evidență siluetă perfectă.