România: 7 vedete care-şi dau cu firma în cap

Dacă aveai senzaţia că numai oamenii de rând fac gafe măreţe la nivel vestimentar, trebuie să ştii că te înşeli. Ai văzut de multe ori combinaţii gen stofă cu pantofi sport, sau tricou sport cu fustă de mătase sau geacă de fâş cu pantofi eleganţi? Nu-i nimic, astfel de greşeli se întâmplă şi la case mai mari, însă şi ele au aceleaşi dimensiuni ca şi clasa socială din care face parte cel care le comit.

Bunăoară, trebuie spus că există vedete care nu ştiu cum, unde şi de ce să poarte o piesă de firmă, o maşină pretenţioasă sau o haină de blană. Despre 7 astfel de exemple vom discuta astăzi.

Monica Columbeanu cu Louis Vuitton-ul la mall

Faptul că obişnuim să ne îmbrăcăm la mall ca la nuntă nu mai este un secret pentru nimeni, însă nu te aştepţi la astfel de gafe din partea persoanelor publice, umblate şi şcolite prin străinătate. Ei bine, iat-o pe Moni Columbeanu cum o comite rău de tot. Trecând peste faptul că fosta Scorpie de la Izvorani a plecat la mall în cămaşa soţului, şi mai şi, este faptul că s-a încălţat cu o pereche de sandale de câteva mii de euro bune, pereche creată de Louis Vuitton.

Elena Băsescu, are Range Rover şi poate să-l pună unde vrea

Multe dintre persoanele publice de la noi nu au înţeles că dacă sunt cunoscute sau dacă sunt rude cu sus puşii ţării nu au scăpat de legi sau de obligaţii. Iat-o, bunăoară, pe fiica cea mică a preşedintelui cum îşi parchează ea ditamai Range-ul fix unde-i vine. Este ca şi cum s-ar auzi manele la maxim din ultimul model de Mercedes. E cam aceeaşi situaţie. Nu că nu s-ar întâmpla, şi încă foarte des!

Bianca Drăguşanu cu Dolce&Gabbana la reduceri

Asistenta lui Capatos a fost surprinsă acum câteva luni în mall-ul din Constanţa la cumpărături. Apropiaţii vedetei le-au povestit jurnaliştilor că aceasta a vrut neapărat "să prindă" sold-urile de pe mall-ul mării... De prins, le-a prins, dar cu poşeta Dolce&Gabbana pe mână, ceea ce nu dă foarte bine. Cred că dacă ar ştii ei creatorii acest lucru, ar intra în pământ de ciudă, la propriu.

Irinel Columbeanu, cu Dacia la grădiniţă

Şoc săptămâna trecută când milionarul de la Izvorani a fost surprins venind la grădiniţa din Pipera, unde a fost mutată fiica lui, cu maşina şoferului, o Dacie Super Nova albastră. Ciudat, pentru că Irinel a fost văzut întotdeauna la volanul unor super maşini. Sincer, nu am înţeles de ce a făcut această alegere. Cert este că nu prea i-a stat bine. Se "simţea" în jur o mare contradicţie în termeni, tocmai ce nu trebuie să facă în această perioadă cei doi Columbeni.

Elena Udrea, cu Louis Vuitton pe bicicletă

Din dorinţa ei de a fi cât mai populară şi mai apropiată de supuşi, "ministra" turismului face gafă după gafă. După episodul pantofilor cu toc la inundaţii, Elena Udrea a fost surprinsă într-una din vizitele ei prin ţară pe bicicletă, încălţată cu Louis Vuitton. Acum, noi ştim că ce este prea mult strică. Aşa că Elena Udrea ar trebui să aleagă, una din două: ori bicicletă, ori firmă, pentru că cele două sunt uşor mai mult incompatibile.

Gigi Becali îşi repară singur Maybach-ul de 500.000 de euro

Cum? Cu ranga. După ce maşina lui de 500.000 de euro a fost "victima" unui accident de circulaţie, latinfundiarul din Pipera nu a stat la discuţii şi s-a pus cu ranga pe ea. În concluie, se poate spune că Gigi Becali şi-a reparat maşina de fiţe în... regie proprie. Criză, domne', criză!

Monica Tatoiu îşi "coafează" haina de blană?

Ce am putea spune despre această doamnă care declară că haina de blană pe care o poartă în vizită la coafor valorează 10.000 de euro? Oricum, un chilipir, având în vedere că fosta directoare Oriflame a dat pe ea doar 1.500. "Cea mai scumpă haină de blană pe care o am este de 2.500 de euro, dar asta valorează în jur de 10.000 de euro. Eu nu aş fi dat atâţia bani pe ea. Blăniţa a fost a unei amante de-a unui afacerist. El i-a cumpărat-o amantei, dar aia a fost sclifosită şi i-a refuzat-o. A zis că nu-i place, dar eu am cumpărat-o cu 1.500 de euro", a povestit Monica Tatoiu reporterilor "Naţional". 1.500, 10.000, nu contează, important este că, în general, o astfel de piesă se poartă la cocktail-uri, nu la coafor.