Fiica lui Eminem a devenit o fashionistă de succes. Cum arată Hailie Jade la 25 de ani

Fiica celebrului rapper american Eminem a reușit într-un timp scurt să devină o fashionistă urmărită de peste două milioane de persoane pe Instagram.
Hailie Jade Scott, în vârstă de 25 de ani, a postat de curând o imagine sexy în care apare într-un costum de baie. Tânăra publică adesea pe contul său Instagram fotografii cu ținutele sale, fiind urmărită de 2,1 milioane de persoane.

Fiica lui Eminem și a fostei soții a acestuia, Kim Scott, a scris în dreptul imaginii în care apare în costum de baie mesajul „Pregătită pentru întreaga vară”. Ea a accesorizat ținuta cu o pălărie bleu deschis și un colier choker.
Cu această ocazie, Hailie le-a permis fanilor să-i vadă baia amenajată într-o nuanță de alb ivoriu, iar selfie-ul realizat în oglindă i-a adus peste 200.000 de aprecieri.


Tânăra a primit numeroase comentarii pozitive. „Absolut superbă”, i-a scris un follower.
Hailie, care a absolvit Facultatea de Psihologie din Michigan, Statele Unite, și este pasionată de modă, a postat numeroase look-uri de-a lungul ultimilor ani, acumulând mulți urmăritori pe contul său Instagram într-un timp scurt. Vedeta a postat o fotografie de Holloween în 2019 în care imită stilul și coafura reprezentativă a cântăreței Ariana Grande.

Hailie a fost o persoană publică încă din copilărie, deși nu a avut prea multe apariții media.
Tatăl său a compus câteva piese inspirate de ea, printre care „Hailie's Song”, lansat în 2002, „Mockingbird”, din 2004, precum și cel de-al nouălea album al rapperului, lansat în anul 2017. 

Ea a vorbit de-a lungul timpului despre relația apropiată cu tatăl său, în vârstă de 48 de ani. „Bineînțeles că suntem foarte apropiați”, a declarat tânăra în 2018 pentru Daily Mail.

Și Eminem și-a lăudat fiica: „Sunt foarte mândru de ea”, a spus el anul trecut în cadrul podcastului Hotboxin realizat de fostul boxeor Mike Tyson.
Eminem, pe numele său real Marshall Mathers, are și două fiice adoptate: Alaina, de 28 de ani, care este fiica suororii decedate a lui Kim, fosta sa soție, dar și pe Whitney, fiica dintr-o altă relație a lui Kim.

„Când mă gândesc la realizările mele, acesta este probabil lucrul de care sunt cel mai mândru - faptul că am fost capabil să cresc copii”, a declarat Eminem.

Foto: Instagram/HailieJade
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă