7 trucuri ca să pari mai slabă

Câte dintre noi, Evele, se pot declara total mulţumite de formele cu care am fost înzestrate? Există puţine femei care pot spune cu mâna pe inimă că nu îşi doresc să schimbe nimic la corpul lor. Fie că vor o siluetă mai zveltă sau, din contră, că nu ar strica două, trei kilograme în plus, loc de mai bine întotdeauna este.

Însă principala problemă este cea a kilogramelor în plus. Şi dacă nenumăratele diete la care apelăm nu dau rezultate, există mici trucuri care ne pot ajuta să mascăm această problemă şi să defilăm cu o siluetă, aparent, mult mai zveltă.

Tocurile alungesc şi subţiază


Sunt extrem de sexy şi în plus alungesc şi subţiază silueta. Atenţie însă pe care le alegi! Nu purta tocuri mai înalte de 10 centimetri dacă nu eşti obişnuită. Stângăcia şi disconfortul nu-ţi vor pune silueta într-o lumină favorabilă.

Evită hainele prea strâmte!


Hainele cu un număr mai mic nu te vor ajuta să pari mai slabă ci, din contră, îţi vor evidenţia rotunjimile. De asemenea, nici hainele largi nu-ţi sunt recomandate. Alege haine corect croite. Dacă zona problemă este burtica, alege bluzele sau rochiile tăiate sub sâni. Recomandate îţi sunt şi culorile închise care te ajută să maschezi.

Indiferent de cât de grăbită eşti, întotdeauna probează hainele înainte de a le plăti. Astfel vei evita hainele nepotrivite siluetei tale.

Capul sus şi spatele drept!


Nu numai că este inestetică, dar o postură incorectă te face să pari mai grasă şi evidenţiază depozitele de grăsime din jurul taliei. Îndreaptă spatele, trage burta şi umerii şi vei căpăta mai multă încredere în tine, iar asta se va vedea. În plus, vei arăta mai slabă şi mai înaltă.

Corsetul, sexy şi folositor


Fie că este ascuns sub haine sau folosit în combinaţie cu o fustă, corsetul îţi modelează talia şi-ţi pune în evidenţă sânii. Nu degeaba, doamnele din secolele trecute nu ieşeau din casă fără acest articol vestimentar.

Un strop de bronz pentru siluetă


Bronzul ascunde celulita, reducând aspectul de coajă de portocală. În plus, un bronz frumos este considerat foarte sexy de către reprezentanţii sexului masculin.

Încearcă lenjeria "modelatoare"


Acest tip de lenjerie îţi modelează formele şi silueta ta va părea mai tonifiată şi mai zveltă. Sutienul care ascunde depozitele de grăsime de pe spate, maieul care aplatizează abdomenul sau dresul cu talie înaltă care ascund colăceii de la burtă sunt numai câteva dintre articolele care te pot ajuta. Merită încercate!

Optează pentru centurile late


Folosirea unei centuri late te va ajuta să ascunzi depozitele de grăsime din jurul taliei şi să îi dă o formă frumoasă. În plus, această alegere te va face să pari şi mai înaltă.