15 culori de păr care se poartă în 2020. Arată spectaculos!

Perioada în care suntem nevoiți să stăm în casă ne determină să ne facem planuri de viitor. Iar dacă o o schimbare de look se numără printre planurile tale, descoperă câteva dintre cele mai frumoase culori de păr care se poartă în 2020.

Blond argintiu

Tonurile deschise și strălucitoare de blond argintiu se numără printre cele mai importante trenduri ale acestui an. Blondul argintiu are un aspect modern și este o opțiune foarte bună dacă ai multe fire de păr albe.

Vârfuri colorate în nuanțe intense

Vârfurile care par „înmuiate” în vopsea colorată reprezintă cea mai bună opțiune dacă vrei să încerci o nuanță inedită, dar fără să-ți decolorezi și să-ți vopsești tot părul.

Părul vopsit în stil holografic

Acest stil deosebit este în tendințe anul acesta. Chiar dacă nu este deloc simplu de obținut, rezultatul senzațional merită efortul. Părul tău va avea un aspect deosebit și va părea că își schimbă nuanța în funcție de unghiul din care este privit.

Ciocolatiu închis

Nuanțele de șaten au fost întotdeauna în trend, iar anul acesta ciocolatiul închis are parte de o revenire în forță. Este o nuanță sofisticată, cu aspect prețios.

Șuvițe în tonuri caramel

Șuvițele reprezintă modalitatea simplă de a oferi luminozitate și dinamism părului tău. Combinația de șaten auriu cu șuvițe caramel arată excelent și are un aspect foarte natural.

Șuvițe „vanilie și ciocolată”

Acest stil reprezintă asocierea de șaten ciocolatiu cu șuvițe în nuanțe deschise și calde de blond sau caramel. Este un look cu aspect natural, ce imită șuvițele de păr decolorate de soare.

Blond neutru

Blondul neutru este foarte popular de câțiva ani și va rămâne în tendințe și anul acesta. Părul neutru este pentru cei care s-au plictisit de blond platinat sau auriu, dar care își doresc o nuanță de păr foarte deschisă.

Nuanțe de piersică cu tonuri metalice

Este o versiune updatată a părului auriu roze. Arată la fel de interesant, însă include tonuri delicate de oranj care amintesc de culorile piersicilor.

Nuanțele fructelor de pădure

Părul vopsit în tonuri intense și strălucitoare care amintesc de cele ale fructelor de pădure reprezintă un alt trend important al acestui an. Include de obicei mai multe nuanțe, de la roșu închis burgund și până la tonuri de mov, violet, albastru sau roz.

Părul în două tonuri, în stilul anilor 2000

Părul șaten la bază și blond deasupra este un stil inspirat de la începutul anilor 2000. Oferă dimesniune părului și îl face să pară mai des.

Păr în nuanțe de albastru

Albastrul clasisc, culoarea anului 2020, își face loc și în tendințele pentru colorarea părului. Este o alegere bună dacă îți dorești un look inedit sau dacă vrei să neutralizezi tonurile aurii ale părului blond platinat.

Părul gradient

Combinația de culori misterioase ce oferă personalitate părului tău poartă denumirea de stil „ghosted”. Printre nuanțele care pot fi folosite în cazul acestui look gradient se numără argintiu, platină, opal, carbon, cuarț sau alb perlă.

Caramel mocha

Stilul caramel mocha este popular încă din toamna anului trecut și va rămâne un trend puternic și în 2020. Tonurile în nuanțe de cafea și caramel nu se demodează niciodată, iar combinația dintre ele două arată excelent.

Roșcat cărămiziu

Nuanțele de roșcat sunt în continuare trendy, iar una dintre ele care se face cel mai puternic remarcată este cea de roșcat cărămiziu. Include tente prețioase de cupru și castaniu.

Blond căpșună

Dacă nu te poți decide ce să alegi între cupru și blond, atunci această nuanță este soluția perfectă pentru tine. Blondul căpșună este combinația ideală dintre roșcat deschis și blond, având tonuri de auriu roze și blond cald.