Sex. Top 5 poziţii în care iubitul îţi poate face cunnilingus şi te simţi perfect

O abordare diferită poate să aducă plăceri nebănuite, susţin sexologii. Descoperă cum să te aşezi, astfel încât el să execute mişcări diferite

Sexul oral făcut cum trebuie poate să trezească plăceri intense ambilor parteneri, deschizând pofta către poziţii erotice pe care nu le-aţi experimentat până în prezent. Dacă nu eşti mulţumită de modul în care iubitul tău îţi oferă un cunnilingus poate este de vină poziţia în care stai.

Potrivit sexologilor, o poziţie potrivită poate să intensifice plăcerea pe care ţi-o oferă iubitul tău jucându-se cu limba peste zonele tale erogene. Iată câtă importanţă are alegerea unei poziţii pentru cunnilingus şi care sunt avanrajele şi dezavantajele fiecăreia.


1. Poziţia clasică de cunnilingus


Aceasta este una dintre cele mai abordate poziţii atunci când iubitul tău vrea să te răsfeţe cu o partidă de sex oral. Tu stai pe spate în pat, cu picioarele îndoite şi depărtate, iar el se sprijină în coate şi se apleacă asupra zonei genitale pentru a o dezmierda.

Avantaje
Este o poziţie care poate să ofere mult mai multe dacă nu stai locului. Ca să plusezi la capitolul plăcere este bine să-ţi încolăceşti picioarele pe spatele iubitului, astfel încât poţi să ridici puţin posteriorul şi să-l ghidezi mişcându-te lent într-o parte şi alta sau sus-jos. De asemenea, îţi permite şi să te retragi puţin, astfel încât el să îţi poate tachina labiile şi clitorisul cu mişcări neaşteptate.

Dezavantaje
Nu este o poziţia foarte dinamică, în comparaţie cu altele în care iubitul tău poate să-ţi ofere cunnilingus. De asemenea, dacă vă place să vă priviţi în ochi, această poziţie nu vă va permite acest lucru, iar tu ai putea să sfârşeşti uitându-te în tavan, fără să fie ceva excitant pentru tine.


2. Poziţia dominatoare de cunnilingus


Partenerul tău stă în genunchi şi se lasă puţin pe spate, iar tu stai peste el în picioare, depărtându-le puţin ca să aibă el acces la zona ta genitală.

Avantaje
Este potrivită pentru femeile cărora le place să-şi domine partenerul. De asemenea, tu poţi să-ţi priveşti iubitul în timp ce te face să te simţi în al nouălea cer. Este cu atât mai sexy cu cât porţi fustă şi el te va scăpa de ea.

Dezavantaje
Dacă eşti înaltă poziţia va putea fi abordată fără probleme. Dacă nu eşti o persoană înaltă, te poţi sprijini de un perete, iar iubitul tău te va ridica de fese pentru a avea acces la zona intimă.