Sex. Cum să-i oferi un "blow job" pe care nu-l va uita toată viaţa. Sfaturi practice

Treci direct la ţintă şi ai grijă ca viteza cu care execuţi mişcările să fie variată. Descoperă câteva trucuri care-l vor înnebuni de plăcere!

Sexul oral poate să-i confere partenerului tău mari plăceri atunci când este făcut cum trebuie. Chiar dacă în cazul lor este relativ simplu să-l faci să ajungă la orgasm, sexologii susţin că există câteva trucuri pe care le poţi aplica pentru a-l face să se simtă în al nouălea cer şi să nu uite niciodată experienţa. Iată câteva sfaturi practice ca să devii experimentată în sexul oral:


1. Treci direct la ţintă!


Spre deosebire de femei, bărbaţii nu au nevoie de preludiu pentru a ajunge la orgasm. Prin urmare, poţi începe prin a-i masa penisul prin haine pentru a-l incita înainte de a-l dezbraca pentru a-i oferi un blow job. Chiar dacă erecţia nu este completă, sexologii susţin că poţi să-i cuprinzi întregul organ în gură, masându-l cu limba în mişcări circulare până când se ajunge la starea maximă de excitaţie. După ce erecţia este completă, cea mai bună mişcare este de a-l răsfăţa cu limba de la bază înspre vârf pentru început.


2. Fără dinţi, dar cu multă salivă


Următoarea etapă este cea în care apuci penisul cu gura, efectuând o mişcare de sus-jos. Ai mare grijă să nu foloseşti deloc dinţii şi să te asiguri că saliva ta va lubrifia foarte bine organul pentru o plăcere mai intensă. Apoi nu uita să foloseşti pe lângă gură şi o mână cu ajutorul căreia se strânge baza penisului. Mişcarea rămâne aceeaşi de sus-jos încercând să fie o sincronizare perfectă între gură şi mână. Aceasta va fi mişcarea de bază la care poţi apela oricând vrei, deoarece are efect garantat, susţin experţii.