Sex. 5 poziţii erotice pentru un abdomen perfect. Scapă de grăsimea inestetică!

Dacă nu-ţi place să mergi la sală, dar îţi doreşti să fii în formă, află că sunt şi alte activităţi care te pot ajuta să ai corpul dorit. Iar una dintre cele mai plăcute este sexul. Renunţă la banala poziţie a misionarului şi pune în practică poziţii ceva mai dificile, care să-ţi tonifieze musculatura. Dacă zona problemă a trupului tău este abdomenul, iată 5 sex-exerciţii care te vor ajuta să scapi de grăsimea inestetică.

Cleştele

Îţi place poziţia misionarului? Ce ai zice să o modifici, astfel încât să-ţi tonifice musculatura? Această tehnică îţi lucrează abdomenul, coapsele şi posteriorul. Întinde-te pe spate (poţi plasa o pernă sub fund pentru mai mult confort), iar iubitul va îngenunchia între picioarele tale. Încrucişează-ţi picioarele în jurul taliei lui şi încearcă mai multe mişcări ale coapselor pentru plăcerea ta şi a partenerului. Nu numai că vei arde aproximativ 60 de calorii pe minut, dar această poziţie favorizează o penetrare adâncă şi stimularea punctului G.
 
Foto: sofeminine.co.uk 

Umerii plăcerii

Dacă vrei orgasm exploziv şi mişcare pentru abdomenul tău, această poziţie este ideală pentru tine. Întinde-te pe spate şi, sprijinindu-te pe braţe, ridică cât mai sus picioarele, poziţionându-le pe umerii partenerului, care va sta în genunchi în faţa ta. Vei arde aproximativ 70 de calorii pe minut şi îţi vei tonifia musculatura posteriorului, a abdomenului, a braţelor şi a spatelui.

Leagănul

Dacă ai un partener cu braţe puternice, atunci trebuie să încercaţi această poziţie. Începeţi stând faţă în faţă, în picioare. Iubitul te va ridica în timp ce îţi încrucişezi picioarele în jurul şoldurilor lui. Partenerul te va susţine plasându-şi mâinile pe posteriorul tău. Pentru mai multă siguranţă, te poţi sprijini de un perete. Această poziţie permite o penetrare adâncă şi îţi va întări muşchii abdomenului, a coapselor şi ai spatelui.

Plugul

Pentru acestă poziţie ai nevoie de braţe puternice pentru a te sprijini. Iubitul tău va fi cel care controlează mişcările, penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul exploziv. Începe prin a te aşeza întinsă pe pat, cu faţa în jos şi picioarele pe podea. Ridică-te uşor şi sprijină-te în coate. Partenerul se va poziţiona între picioarele tale. Vei arde 64 de calorii pe minut şi îţi vei lucra musculatura braţelor, a abdomenului şi a spatelui.

Scăunelul

Aveţi nevoie de un scaun solid care să vă susţină pe amândoi. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu în poala lui, ridicându-ţi picioarele pe umerii lui. Lasă-te uşor pe spate şi bucură-te de mişcări. Partenerul tău te poate susţine prinzându-te cu mâinile, pentru un echilibru mai bun. Vei arde 53 de calorii pe minut şi vei tonifia muşchii picioarelor şi ai abdomenului.