Sex: 5 motive pentru care iubitul tău refuză să facă dragoste cu tine

Bărbaţii visează, în general, la maşini şi femei, dar cu toate că la începutul relaţiei doresc să facă tot mai mult sex, cu timpul apetitul lor sexual scade.
Bărbaţii visează, în general, la maşini şi femei, dar cu toate că la începutul relaţiei doresc să facă tot mai mult sex, cu timpul apetitul lor sexual scade.

Chiar dacă te gândeşti că iubitul tău şi-a făcut o amantă din moment ce refuză să te mai satisfacă sexual, află că nu acest lucru l-a determinat să refuze partidele de amor.

Iată mai jos 5 motive pentru care iubitul tău refuză să facă sex cu tine:

1. A avut o zi agitată

Dacă ai un partener de viaţă a cărei muncă este una stresantă şi obositoare, nu te mira de ce nu are chef să facă dragoste cu tine.
Singurul lucru la care se gândeşte atunci când ajunge acasă este să se întindă în pat, să doarmă sau să se relaxeze uitându-se la televizor.

2. Monotonia scade apetitul sexual

Faptul că faceţi mereu acelaşi lucru îl poate face pe iubitul tău să nu-şi mai dorească să facă sex cu tine. Dacă folosiţi mereu aceleaşi poziţii sexuale şi vă iubiţi mereu în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat, partenerul tău va deveni neinteresat de partidele de amor cu tine.

3. Obţine întotdeauna ceea ce îşi doreşte

Îi faci toate poftele în dormit şi îl aştepţi întotdeauna în lenjerie sexy sau complet dezbrăcată.
Dacă spune că vrea să faceţi dragoste, pentru tine nu contează locul în care sunteţi şi îi accepţi avansurile. Ei bine, află că acest lucru nu este unul benefic pentru relaţia voastră, ci îl va face pe iubitul tău să îşi dorească tot mai puţin să facă amor cu tine.

Aminteşte-ţi că orice om se plictiseşte dacă obţine întotdeauna ceea ce îşi doreşte. Aşadar, mai şi refuză-l atunci când vrea să faceţi sex, iar în acest fel îl vei atrage mai mult.

4. Pui întotdeauna plăcerea ta pe primul loc

Unui bărbat îi place să fie lăudat în pat şi nu suportă atunci când iubita lui îi spune că nu a fost satisfăcută pe deplin.
Dacă îl critici mereu şi îi spui că ajungi la orgasm foarte rar, el se va simţi prost şi îi va scădea apetitul sexual.

Lasă-l să facă ce ştie el mai bine în pat şi încearcă să-i vorbeşti „murdar“ şi să-i arăţi că îţi plac partidele de amor cu el.

5. A crescut în greutate

Faptul că persoanele plinuţe obosesc mai repede îl ştim cu toţii. Însă, dacă partenerul tău avea o greutate normală şi a început treptat să se îngraşe, va avea probleme în a face sex în continuare cu tine.

Iubitul tău va simţi că partidele de sex îl obosesc ca niciodată şi din această cauză va încerca să facă dragoste cât mai rar.