Preludiu... sau trecem peste?

Pentru cele mai multe dintre noi, femeile, preludiul este cea mai importanta parte a actului sexual si de aceea, "calatoria" pana la destinatie (orgasm) nu trebuie ignorata...

Pentru cele mai multe dintre noi, femeile, preludiul este cea mai importanta parte a actului sexual si de aceea, "calatoria" pana la destinatie (orgasm) nu trebuie ignorata niciodata, pentru a nu naste frustrari. Asta nu inseamna ca toti barbatii se concentreaza mai mult asupra actului sexual propriu-zis si mai putin asupra preludiului; sa nu generalizam!

Chiar daca dorinta sexuala exista, femeia are nevoie sa fie stimulata mai mult timp pentru a ajunge la orgasm, in timp ce barbatul il poate atinge chiar sarind peste preludiu. Pana la urma, starea de dinaintea actului sexual propriu-zis conteaza enorm pentru ambii parteneri, iar pentru a te elibera de stres, incordare si pentru a spori placerea, preludiul este ideal.

Nu exista o reteta pe care tu sau partenerul trebuie sa o urmati, totul depinde de voi, de starea si fanteziile pe care le aveti pentru ca preludiul trebuie sa fie la fel de placut ca si actul sexual in sine. Singura regula dupa care trebuie sa va ghidati este aceea ca nimic nu este interzis in dormitorul vostru.

In timpul preludiului, manifestarile ambilor parteneri sunt pline de intensitate si trebuie urmarita satisfacerea reciproca pentru ca nimic nu trebuie sa fie mecanic. Preludiul poate fi considerat inca un mod de a ne manifesta tandretea si afectiunea.

Acesta presupune, de cele mai multe ori, o atmosfera senzuala, sarutari incitante pe tot corpul, cuvinte dulci sau "dirty" soptite la ureche, masaje etc. Fiecare cuplu vede preludiul in felul lui: poate ii place sa imbrace haine mulate, asortate cu bici sau catuse sau poate, pur si simplu, prefera sarutarile si mangaierile, in timp ce asculta muzica preferata.