Pozitii sexuale pentru Valentine's Day

Tehnici fierbinti si teribil de excitante pentru o zi speciala...

Sarutari patimase, atingeri tandre, priviri pline de dorinte, bai cu spuma, petale de trandafiri, masaje inmiresmate cu uleiuri imbietoare, lenjerie intima sexy, jocuri incitante, esarfe de matase care iti leaga usor mainile, parfumuri seducatoare, mancaruri afrodisiace...toate pentru Valentine's Day.


Iata si cateva tehnici fierbinti si teribil de excitante pentru aceasta zi speciala:

Pozitia "Imbratisati si indragostiti"


O tehnica extrem de usor de realizat, intima, dar cu un unghi de penetrare foarte mic. Poate fi o pozitie perfecta pentru un contact sexual fara penetrare...



Pozitia "Cuplului incantator"


Iti desfaci picioarele si "iti inviti" iubitul sa te exploreze! Pentru a fi mai excitant, partenerul ar putea apela la doua esarfe pentru a te lega sau, daca preferi, lasa-te usor pe spate, in timp ce el iti dezmiarda corpul cu mangaieri patimase.


 

Pozitia "Explorarea Paradisului"


Este o pozitie foarte usoara, dar care ofera placeri maxime, atat tie, cat si iubitului tau...  Tehnica este foarte populara, deoarece ambii parteneri au mult control, cel care presteaza, este liber sa linga si sa atinga tot ce vrea, in timp ce tu te poti lasa mai jos, pentru a aplica mai multa presiune, sau te poti ridica, pentru mai putina presiune; poti incerca si un balans in fata si in spate pentru a schimba punctul in care se concentreaza actiunea.