Pozitii sexuale pentru... acasa

Nu este un material pentru pudici, pentru ca oricum complexele nu au ce cauta in dormitorul vostru, nu-i asa, dar m-am gandit sa va pregatesc o serie de "teme pentru acasa".

Nu este un material pentru pudici, pentru ca oricum complexele nu au ce cauta in dormitorul vostru, nu-i asa, dar m-am gandit sa va pregatesc o serie de "teme pentru acasa". Sunt niste pozitii sexuale pentru voi doi, pentru a va anima viata sexuala, iar daca aveti si o imaginatie bogata, satisfactia va fi garantata. Nu trebuie sa luati un pix si o hartie, ci doar sa vizionati tehnicile urmatoare si sa va lasati purtati de val... Esti pregatita sa ii arati si iubitului "temele pentru acasa"?

Pozitia "Podului"


Nu este o pozitie grea, dar trebuie sa stii ca necesita multa flexibilitate. Tu esti cea care faci "podul", ridicandu-ti corpul si sustinandu-te cu ajutorul mainilor, in timp ce el, ingenuncheat, te penetreaza, tinandu-te de coapse.

Pozitia arcasului este o alta varianta a tehnicii "podului", in care tu faci doar jumatate de pod, te sprijini pe umeri, iar partenerul te penetreaza ingenuncheat. De multe ori, aceasta pozitie este trecuta cu vederea din cauza simplitatii, dar trebui sa stii ca datorita unghiului fantastic de penetrare pe care il ofera aceasta tehnica, trebuie sa o incluzi in "rutina" ta sexuala. Nu mai trebuie decat sa iti pui o perna sub cap, pentru a nu avea dureri de gat.



Pozitia "Cadoul piratului"


Pentru aceasta tehnica, te intinzi pe spate, cu un picior pus pe umarul partenerului, iar celalalt picior in jurul mijlocului acestuia, in timp ce iubitul te penetreaza stand in genunchi. Aceasta pozitie isi merita numele, deoarece iubitul tau te poate penetra "cu tot ce are". Orice diferenta de "altitudine genitala" se poate corecta usor, prin folosirea unor perne.