Pozitii sexuale la serviciu

Interzis, excitant, riscant, dar super hot...

Un roman din patru recunoaste ca a facut sex la locul de munca, potrivit unui site de recrutare (yourjob.ro) care facut un sondaj anul trecut.

Ma intreb, anul acesta oare cati romani, care inca mai au joburi, au facut sex la birou sau ar face daca li s-ar ivi ocazia?

Sexul la locul de munca poate creste productivitatea? Nu stiu, dar in mod sigur este excitant si super hot.

In sala de sedinte, biroul sefului, la toaleta, pe scanner, in sala de festivitati, in lift... locuri sunt destule, imaginatie si curaj sa aveti. Iata cateva pozitii "de muncit", pline de risc, dar foarte atatatoare:


Pozitia "Angajatul sarguincios"


Aceasta tehnica poate fi excutata in birou (biroul sefului, daca ai curaj) sau chiar in sala de fitness, daca aveti una in cladirea in care lucrati. Amandoi faceti miscari care va tonifica musculatura si aveti parte de o partida de sex plina de risc.

Daca partenerul tau are rezistenta si este dotat cu muschi, poate face aceasta miscare la nesfarsit. Tu il poti tine de umeri sau ii poti mangaia pieptul...


 

 Pozitia "Fotoliului inflacarat"


Este o tehnica realizabila pe birou, in sala de festivitati sau de sedinte, in toaleta, pe scanner, chiar si in lift... Partenerul trebuie sa fie puternic, sa te poata sustine in miscari de du-te-vino.