Pozitii sexuale... "la inaltime"

Afla care sunt tehnicile sexuale in functie de statura partenerului

Vorbim despre marime... din nou, dar nu facem referire la penis, ci la statura partenerului. Pana la urma, ce mai conteaza cativa centimetri in plus sau un minus?

Daca aveti imaginatie bogata si sunteti mereu pregatiti sa experimentati, orice diferenta poate fi transformata intr-un atu. Deci, esti pregatita sa incerci urmatoarele pozitii?  

Pozitia "la perete"


El este mult mai inalt decat tine? Tu esti un fel de Eva Longoria, iar el un Tony Parker? Sa cuceresti Everestul nu poate fi atat de greu, iar placerea este una garantata... Cand vei ajunge in "varf", cu siguranta vei tipa de placere...

Iubitul tau sta in picioare, iar tu il "escaladezi" cuprinzandu-i talia cu picioarele si gatul cu bratele. Acum e momentul in care el, tinandu-te de coapse si fese, te sprijina de un perete pentru ca tu sa ai mai multa stabilitate si te penetreaza.

In aceasta pozitie, partenerul tau se va simti cu adevarat puternic, pentru ca detine controlul total asupra satisfacerii placerii tale. Este o tehnica care ii permite sa aiba o erectie de o intensitate mai scazuta, dar cu siguranta mai indelungata. Este garantat - orgasmul lui va fi unul exploziv...




Pozitia "calaretei"


Daca diferenta de inaltime dintre voi nu este mare, puteti incerca aceasta tehnica. El trebuie sa stea intins pe spate, iar tu, hopa sus "calare" pe el, dar cu fata spre picioarele lui; sprijina-te de coapsele lui si lasa-l sa te penetreze. Apoi, usor, poti incepe sa faci miscari in sus si in jos.

Potrivit Knowledgerush.com, printre avantajele acestei pozitii se numara: penetrare adanca, femeia detine controlul pentru cat de repede doreste sa fie penetrata, iar stimularea clitoridiana este maxima.

Iti simti iubitul, dar nu il poti vedea - acest lucru poate naste multe fantezii... Tu detii controlul, in timp ce partenerul tau se relaxeaza. Arcuieste-ti spatele, astfel incat penisul sa iti stimuleze punctul G.

In cazul in care obosesti, iubitul te poate cuprinde de solduri, incercand sa te ridice si sa te coboare, in functie de dorinta de penetrare. Avand in vedere ca ai acces usor la clitoris, poti incerca o autostimulare.