Pozitii sexuale in functie de zodie (XI)

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei varsator

Esti o fire independenta, nu tii cont de chestiunile traditionaliste si de "moda veche" - aceasta ar putea fi, pe scurt, descrierea ta, a femeii varsator. Relatiile de lunga durata te cam lasa rece, pentru ca simti nevoia sa fii libera. Adori sa oferi pasiune, dar intotdeauna te concentrezi mai mult asupra prezentului si mai putin asupra viitorului.

Esti foarte creativa, dar iti exprimi sentimentele de dragoste cu mare greutate. Insa atunci cand te hotarasti sa te asezi la casa ta, stii foarte bine ca o vei face pentru tot restul vietii. Se poate intampla sa incepi o relatie amoroasa cu un barbat care ti-a fost amic o perioada lunga de timp.

Nu suporti monotonia si de aceea nu ai putea fi implicata intr-o relatie plictisitoare. Varsatoarele au tendinta de a se implica si in alte relatii, pe langa cea oficiala.

Partenerul perfect pentru tine? Unul extrovertit, cu idei neconventionale (cum sunt si ale tale), din toate punctele de vedere.       

Mereu ai nevoie sa fii admirata, indeosebi in ceea ce priveste corpul tau. Fiind reprezentanta unui semn de aer, tinzi sa te apropii de partea sexuala a vietii tale via inteligenta partenerului. Daca reusesti sa discuti despre gandurile tale cu partenerul tau si in pat, vei fi foarte incantata.  

Esti atrasa de parteneri care gandesc si arata mai putin conventional, chiar ciudat. Iti place sa experimentezi, dar exista si momente in care simti nevoia sa fii singura pentru a-ti incarca bateriile... pentru a o lua de la capat.

Barbatul nascut in zodia varsator nu lasa impresia ca ii place sa faca amor, dar daca ajungi sa il cunosti indeaproape vei realiza ca adora sa faca sex. Este un artist, mai ales in pat, traieste pentru a-si satisface partenera, uitand de el complet. Adora sa fie el cel care face primul pas.  

Preludiul? Este innebunit dupa aceasta parte a partidei de amor, prelungind-o foarte mult, uneori chiar prea mult pentru partenera "in flacari". Este innebunit dupa femei mature, pe care le considera perfecte.

Perversiunile, tehnicile sado-maso si bisexualitatea nu sunt straine de barbatul varsator si este mereu pregatit sa experimenteze. Zonele lui erogene sunt coapsele si fesele. O joaca cu unghiile usor salbatica pe fesele lui il va innebuni. Sexul oriunde si oricand ii este pe plac, iar daca atunci cand sunteti intr-un club te va invita la toaleta, sigur nu o va face pentru a te ajuta sa iti pudrezi nasul...

Daca esti un varsator (sau iti doresti sa satisfaci unul/una), pozitiile preferate sunt "Calareata intoarsa" (in care ambii parteneri privesc in directii diferite, ceea ce le amplifica placerea) sau "Sezlongul" (cand partenerul este "on top").

Iata cateva pozitii sexuale preferate de barbatul in zodia varsator


Pozitia "Podului"

Nu este o pozitie grea, dar trebuie sa stii ca necesita multa flexibilitate. Tu esti cea care faci "podul", ridicandu-ti corpul si sustinandu-te cu ajutorul mainilor, in timp ce el, ingenuncheat, te penetreaza, tinandu-te de coapse.