Pozitii sexuale in functie de zodie (X)

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei capricorn

O femeie foarte ambitioasa, hotarata si foarte determinata sa iti atingi scopurile, atat personale cat si profesionale - aceasta ar putea fi, pe scurt, descrierea ta, a femeii capricorn. Esti foarte responsabila si mereu lasi impresia unei femei foarte puternice, ceea ce ii intimideaza pe cei din jurul tau.

Preocuparile tale primordiale sunt cele legate de profesie, pozitie sociala si abia apoi cele referitoare la partea sentimentala. Desi din exterior nu se vede nimic, esti o persoana extrem de nelinistita, care duce mereu o lupta cu sine insusi.

Esti fidela celui ales de tine, iar daca increderea iti este inselata, nu ierti foarte usor, pentru ca pui mare pret pe investitia sufleteasca. Privesti orice actiune pe care o intreprizi, chiar si cea de a te indragosti, ca pe o afacere din care trebuie sa tragi niste foloase.

Fiind o conducatoare innascuta, succesul este cuvantul care iti domina vocabularul si viata. Se intampla sa ai momente de nesiguranta, atunci cand vine vorba despre iubire, si poti face alegeri gresite sau poti renunta foarte usor la persoana potrivita.

Se spune ca esti reprezentanta semnului zodiacal care este strain de iubire, concentandu-te mai mult asupra a cum ai putea si cum ar fi sa fii puternica, decat cum ar fi daca ai iubi si ai fi iubita. Din acest punct de vedere esti foarte rezervata si inchisa in tine.

Cum actionezi fara mila fata de propriile sentimente, la fel esti si fata de sentimentele celor din jurul tau: refulezi si reprimi natura afectiva. La tine, frica de iubire se poate confunda cu dorinta de a iubi. Se poate spune ca esti mult prea rationala in dragoste si de aceea ajungi sa te bucuri de ea foarte greu.

Nu esti o fana a surprizelor si te simti spontana doar atunci cand actiunile pe care le intreprinzi merg conform unui plan stabilit de tine
. Esti traditionalista si totul trebuie sa decurga dupa un anumit ritual.

Cand esti atrasa de un barbat, devii foarte perseverenta in a-l cuceri, iar cand te indragostesti, te daruiesti cu toata fiinta ta
. Zonele tale erogene? Iti place sa fii mangaiata pe spate si sarutata pe picioare...

Barbatul nascut in zodia capricorn isi programeaza sexul la fel cum isi planifica si viata. Este lipsit de impulsivitate, totul este calculat, chiar si pasiunea, momentul in care simte placere.

Barbatul capricorn nu este genul care sa faca primul pas, sa se straduiasca, sa lupte pentru iubire, este mai degraba cel care asteapta sa i se intample ceva. Se asteapta ca femeia sa stie tot ceea ce ii place, ce il excita, ce il face sa atinga orgasmul, fara sa ofere prea multe indicii. Este foarte mandru de potenta sa si din acest motiv considera ca poate sa satisfaca orice femeie.

Foarte comod, barbatului capricorn ii place sa faca sex intr-un loc lipsit de pericole, linistit - un pat mare, cu multe perne este locul potrivit. Adora sa danseze si de aceea te va undui in toate modurile posibile.

Din cauza multitudinilor de complexe legate de propria infatisare si de faptul ca femeile nu il doresc, capricornul are tendinta de a se masturba exagerat, iar de aceasta patima nu va scapa nici la maturitate.

Zone erogene? Se va excita teribil de repede daca ii vei atinge si saruta sfarcurile sau ii vei mangaia spatele.

Ca si in viata, nativul capricorn prefera sa fie spectator decat sa se implice activ in ceea ce se intampla in jur, devenind usor antipatic.

Desi este foarte rar tandru, deseori chiar lipsit de elan si sexualitate, barbatul capricorn este un partener de cursa lunga, foarte fidel, asta daca iti doresti o viata amoroasa extrem de linistita si fara pasiune prea inflacarata.   

Daca se va satura de tine, va disparea fara urma, fara un bilet de adio, fara vreo explicatie. Pentru a nu ajunge in aceasta postura, nu incerca sa il domini, sa il critici, sa ii arati cum se face corect un lucru (pentru ca el stie oricum tot, nu-i asa?) sau sa fii geloasa.